Prečo zažívam celkovú slabosť a točenie hlavy?
Ja nechápem čo je somnou už asi 2 týždné neskutočná únava dnes aj ráno aj teraz pocit na odpadnutie z ničoho nič mi prišlo zle čo sa to somnou deje 😭 cítim aj točenie hlavy neviem to ani opísať celkovo zle 😭😭tabletky nejem žiadne kojím alebo PMS to môže byť? ( za +-11dní by som mala dostať)😮💨
Ja to uz mam 5 rok po kovide :D
Smer lekár, meraj si tlak. Mne napríklad zistili stredne ťažkú anémiu.
Možno malo železa alebo nízky tlak
doplňte vitamíny a železo
Alebo príznaky uzkostnej poruchy.
Buď ťa niečo obchádza alebo ak máš aspoň 2 dávky Pfizera tak si začni zvykať
Počkaj chvíľu, pozriem do krištáľovej gule.
Stres alebo panicky strach mne to robí už skoro mesiac treba spomaliť tempo alebo potom chýba nejaký vitamín ale pokiaľ ti obchodi autobusi a vecí hlučné nerobia problém tak je to ešte o.k
Toto iste som mala aj ja. Ako ty. Vyšetrenia negatívne. Mala to na svedomí vyčerpanosť a nevyspatost. Tiez kojim. Uz som sa velmi bala. Inak moze to byt aj chýbajúce železo alebo štítna.
Ja som mala taky pocit ako keby som bola opitá, točila sa mi hlava celé dni. Neurologička prišla na to, ze preto, lebo mám málo horčíka v tele. Vtedy mi 10 dní pichali horčík a o pár dní mi bolo už dobre, odvtedy mám stále predpísaný horčík a tak raz za mesiac mi pichnú. Cez tehotenstvo mi netrebalo len 3x pichnúť. Cez skúškové na VŠ aj každý týždeň.
Pijete veľa vody?
Mala som to isté príčina štítna žľaza a úplne vyčerpanie...
Buď ťa niečo obchádza alebo ak máš aspoň 2 dávky Pfizera tak si začni zvykať
@umpaso nemám ani jednu
Toto iste som mala aj ja. Ako ty. Vyšetrenia negatívne. Mala to na svedomí vyčerpanosť a nevyspatost. Tiez kojim. Uz som sa velmi bala. Inak moze to byt aj chýbajúce železo alebo štítna.
@veroni2 aj ja si už začínam myslieť že vyčerpaná,unavená dieťa,práca kolotoč 😮💨
Možno malo železa alebo nízky tlak
@andrejka1974 ďakujem skúsim určite pôjdem doktorke na preventívku zoberú krv uviďim či niečo chýba😮💨
To je základ, treba zvýšiť množstvo vody, postupne každý deň pridávajte, aby ste aspoň 2l za deň vypili a aj viac v lete...
Tak ťa asi iba niečo obchádza....už sa mi to stalo
Tak ťa asi iba niečo obchádza....už sa mi to stalo
@umpaso A chcem sa opýtať čo ste tim mysleli že obchádza

Tak vonku je teplo, potom chladno, výkyvy, treba veľa piť, oddychovať, striedať sprchu teplú, studenú vodu, prechádzky, vyvážená strava.