icon

Prečo zažívam celkovú slabosť a točenie hlavy?

18. jún 2025

Ja nechápem čo je somnou už asi 2 týždné neskutočná únava dnes aj ráno aj teraz pocit na odpadnutie z ničoho nič mi prišlo zle čo sa to somnou deje 😭 cítim aj točenie hlavy neviem to ani opísať celkovo zle 😭😭tabletky nejem žiadne kojím alebo PMS to môže byť? ( za +-11dní by som mala dostať)😮‍💨

kavasmliekom
18. jún 2025

Tak vonku je teplo, potom chladno, výkyvy, treba veľa piť, oddychovať, striedať sprchu teplú, studenú vodu, prechádzky, vyvážená strava.

lindayaaa
18. jún 2025

Ja to uz mam 5 rok po kovide :D

lucinika
18. jún 2025

Smer lekár, meraj si tlak. Mne napríklad zistili stredne ťažkú anémiu.

andrejka1974
18. jún 2025

Možno malo železa alebo nízky tlak

janka_266
19. jún 2025

doplňte vitamíny a železo

vcela335
19. jún 2025

Alebo príznaky uzkostnej poruchy.

umpaso
20. jún 2025

Buď ťa niečo obchádza alebo ak máš aspoň 2 dávky Pfizera tak si začni zvykať

andrea2667
20. jún 2025

Počkaj chvíľu, pozriem do krištáľovej gule.

lanstouran
20. jún 2025

Stres alebo panicky strach mne to robí už skoro mesiac treba spomaliť tempo alebo potom chýba nejaký vitamín ale pokiaľ ti obchodi autobusi a vecí hlučné nerobia problém tak je to ešte o.k

veroni2
20. jún 2025

Toto iste som mala aj ja. Ako ty. Vyšetrenia negatívne. Mala to na svedomí vyčerpanosť a nevyspatost. Tiez kojim. Uz som sa velmi bala. Inak moze to byt aj chýbajúce železo alebo štítna.

amy234
20. jún 2025

Ja som mala taky pocit ako keby som bola opitá, točila sa mi hlava celé dni. Neurologička prišla na to, ze preto, lebo mám málo horčíka v tele. Vtedy mi 10 dní pichali horčík a o pár dní mi bolo už dobre, odvtedy mám stále predpísaný horčík a tak raz za mesiac mi pichnú. Cez tehotenstvo mi netrebalo len 3x pichnúť. Cez skúškové na VŠ aj každý týždeň.

vierka_kraj
20. jún 2025

Pijete veľa vody?

maytee
20. jún 2025

Mala som to isté príčina štítna žľaza a úplne vyčerpanie...

autor
20. jún 2025
@umpaso

Buď ťa niečo obchádza alebo ak máš aspoň 2 dávky Pfizera tak si začni zvykať

@umpaso nemám ani jednu

autor
20. jún 2025
@andrea2667

Počkaj chvíľu, pozriem do krištáľovej gule.

@andrea2667 čakám🤦‍♀️

autor
20. jún 2025
@vierka_kraj

Pijete veľa vody?

@vierka_kraj ani nie🤔

autor
20. jún 2025
@veroni2

Toto iste som mala aj ja. Ako ty. Vyšetrenia negatívne. Mala to na svedomí vyčerpanosť a nevyspatost. Tiez kojim. Uz som sa velmi bala. Inak moze to byt aj chýbajúce železo alebo štítna.

@veroni2 aj ja si už začínam myslieť že vyčerpaná,unavená dieťa,práca kolotoč 😮‍💨

autor
20. jún 2025
@andrejka1974

Možno malo železa alebo nízky tlak

@andrejka1974 ďakujem skúsim určite pôjdem doktorke na preventívku zoberú krv uviďim či niečo chýba😮‍💨

vierka_kraj
21. jún 2025

To je základ, treba zvýšiť množstvo vody, postupne každý deň pridávajte, aby ste aspoň 2l za deň vypili a aj viac v lete...

umpaso
21. jún 2025

Tak ťa asi iba niečo obchádza....už sa mi to stalo

lanstouran
1. júl 2025
@umpaso

Tak ťa asi iba niečo obchádza....už sa mi to stalo

@umpaso A chcem sa opýtať čo ste tim mysleli že obchádza