icon

Predmenštruačné depresie: Máto to podobne?

24. feb 2025

Mávate to ak vy? Výčitky celú noc zlé sny . Neverím si a všetko mi vadí nič není dobre a navyše vtedy viac si berem k sebe kto čo povie . Nič som nedokázala v živote nebyť muža tak by som nemala ani na bývanie no nevedela by som asi prežiť. Viem je to blbosť čo píšem ale cítim sa ozaj zle . Jeho rodina má má za neschopnú aj keď sa starám doma o nich sme 4ria . Varím skoro stále ale to asi nestačí že majú navarené upratane ako tak keďže musím ja po chlapoch. Prepáčte mi za výlev

denisa_deniska
24. feb 2025

Áno, volá sa to PMS. PMS nemusí mal lej fyzické prejavy ale najmä takéto, typu “všetko je na hovno”. Je veľa možností, ako tieto prejavy zminimalizovať. Čaje, tinktúry, vitamíny.
A nie, nemusíš po chlapovi upratovať 🙂

autor
24. feb 2025

@denisa_deniska díki ozaj sa vnímam vtedy že som úplne iná

betulinka1
24. feb 2025

Ja mavam opacne. Dajte mi pokoj, nehovor na mna, nedýchajú, nic odo mna nechci 🤣🤣🤣 spúšťa sa to presne 7 dni pred 🙈 asi po 42 sa to tak spustilo. Riesila som gynekológom, ci menopauza ale ten mi povedal, ze mam tolko vajíčok este, ze mozem rozdávať. Ze menopauza isto nie. Pozerala som tu velenu co vsade propagujú. Ale nakoniec mi poradili pupalkovy olej. Ale uprimne nieco pomohlo ale aj tak mi vtedy vsetci lezú na nezvy 🤣🤣🤣

autor
24. feb 2025

@betulinka1 aj ja to mám presne týždeň akoby pred ..a zerem akoby som bola tehotná 🤰 tiež mi ťahá na 40 ..zmenila som sa riadne v tomto