icon

Pregabalin - skúsenosti

15. jún 2022

Máte skúsenosti s liekom - Pregabalin Mylan ? Mali ste nejaké vedľajšie účinky ? pokiaľ áno, prosím napíšte...

Strana
z2
aurelia2000
20. feb 2024

@katarinkacat ešte mam veľa rokov do dôchodku 😀

sonkamirka
18. mar 2024

ja len dobre skusenosti...presla mi bolest krcnej chrbtice, vysunute platnicky...beriem len 75 mg na den...bez vedl.ucinkov,dokonca mam pocit,ze zlepsuju naladu ...a mozno je to len dobry pocit zo zmiernenia bolesti

lenka5687
10. máj 2024

@loginexistuje pomohlo vam to?

lenka5687
10. máj 2024

@ozdana pomaha mu to? Ako diagnostikovali poskodenie nervov?

priscilla07
30. júl 2024

Lyrica je hlavné antiepoleptikum, bolesť narodených nervov tlmi len na základe tlmenia tvorbi neurotransmiterov (latok pomocou ktorých nervy komunikujú medzí sebou, prenaju vzruch). Na vyše spomaľuje metabolizmus a mozog 🧠. Na regeneráciu nervového systému je vynikajúci Lion's Mane prírodný liek a ak je potrebné trochu tlmiť tak Medová huba ( Armillaria Melea).

sofokleska
2. aug 2024

@sonkamirka odkedy to beriete? Pomáha stále?

sofokleska
2. aug 2024

Užívate to stále? Pomáha Vám to?

black_prince
14. okt 2024

Pregabalin berem je to sranda ale dal som si 7 300mg tabletiek a nič mi to už nerobí asi musím deň si dať pokoj milujem ten stav eufória si vyrečny proste jeba

kaby
28. máj 2025
@priscilla07

Lyrica je hlavné antiepoleptikum, bolesť narodených nervov tlmi len na základe tlmenia tvorbi neurotransmiterov (latok pomocou ktorých nervy komunikujú medzí sebou, prenaju vzruch). Na vyše spomaľuje metabolizmus a mozog 🧠. Na regeneráciu nervového systému je vynikajúci Lion's Mane prírodný liek a ak je potrebné trochu tlmiť tak Medová huba ( Armillaria Melea).

@priscilla07 pekny den, ako sa prosim uzivaju spominane prirodne pripravky? Medovu hubu som nasla len v obchodoch pre zvieratá...
Mam silne bolesti nervov, predpisany pregabalin, ale citim sa po nom velmi zle.... Mam tazobu na hrudi, plytke dychanie, citim sa akoby to boli moje posledne nadychy a vydychy. Mozog je uplne mimo, metabolizmus rozhadzany...citim, ze by som to nemala brat.

hanny18
29. máj 2025
@kaby

@priscilla07 pekny den, ako sa prosim uzivaju spominane prirodne pripravky? Medovu hubu som nasla len v obchodoch pre zvieratá...
Mam silne bolesti nervov, predpisany pregabalin, ale citim sa po nom velmi zle.... Mam tazobu na hrudi, plytke dychanie, citim sa akoby to boli moje posledne nadychy a vydychy. Mozog je uplne mimo, metabolizmus rozhadzany...citim, ze by som to nemala brat.

@kaby Ja som po 3 dnoch som musela Pregabalin vysadiť. Nahradila som Remyelin retard NSAI + fyzioterapia a môžem povedať že pomaha. Ide to poriadne do peňazí ale čo človek neurobí keď ma bolesti.

priscilla07
11. jún 2025
@kaby

@kaby napíš súkromnú správu

evrlina
4. aug 2025
@loliki

Predpísali to mne aj mame, vek, diagnóza je odlišná. Asi za to dostávajú body a peniaze. Neužívali sme to. Ty áno? Teda dala som si asi 2 tbl na skúšku, ale nepozdávalo sa mi to.

@loliki neužívajte!! Ma strašné účinky- sebevražedné, halucinácie...

loliki
4. aug 2025
@evrlina

@loliki neužívajte!! Ma strašné účinky- sebevražedné, halucinácie...

@evrlina Máš skúsenosť?

evrlina
5. aug 2025
@loliki

@evrlina Máš skúsenosť?

@loliki áno, moja známa...strašné čo sa s ňou robilo

loliki
5. aug 2025
@evrlina

@loliki áno, moja známa...strašné čo sa s ňou robilo

@evrlina A prečo vlastne brala lieky, na aké problémy? A čo teda bolo po Pregabaline?

evrlina
6. aug 2025

Bolesti chrbtice

simonaj2308
28. nov 2025
@anonym_autor

@loliki aha , áno ja to od včera užívam...doktorka mi ich predpísala kvôli neuropatii, no tie vedľajšie účinky sú hrozné 🤯

@anonym_autor mozem sa spýtať ake ste mali vedľ.účinky

Strana
z2