Preočkovanie proti tetanu
Bola ste niektorá preockovana proti tetanu? Ide o to že ja som bola v pondelok, mám klasicky opuch v mieste pichu a svrbelonma to ale dnes ma príšerne bolí pod pazuchou dakde. Na tej ruke kde ma pichli. Mali ste niektorá?
Áno, presne takto to bolí 😁 Daj si tabletku.
@andreakotesova ale pod pazuchou? Lebo pichla do ramena a mňa bolí pod pazuchou tak neviem či to z toho či mám pátrať ďalej
Áno. Sú to opuchnuté a bolestivé uzliny.
V pohode, prejde to
Ja si nepamätám v akom veku sa ockuje. Vie to niekto? Alebo to obvodná povie sama?
Ja si nepamätám v akom veku sa ockuje. Vie to niekto? Alebo to obvodná povie sama?
@bielasovicka mne povedal že v 30
@bielasovicka Kazdych 10 rokov alebo ked sa ukazes s nejakou ranou krajsou tak ti to tiez pichnu
@bielasovicka v 20 rokoch a potom po 15 rokoch atď.
Mne teraz ponúkli tú rozšírenú vakcínu. Už ju mám doma, pôjdem si ju dať pichnúť niekedy. Nemáte s ňou skúsenosť niekto,
Mne teraz ponúkli tú rozšírenú vakcínu. Už ju mám doma, pôjdem si ju dať pichnúť niekedy. Nemáte s ňou skúsenosť niekto,
@tilly jo totok presne, tetanus , polio, a este nieco . Mne to pichli rovno na mieste , nic zle nebolo , modrina iba a svalovica jag sviña
@tilly jo totok presne, tetanus , polio, a este nieco . Mne to pichli rovno na mieste , nic zle nebolo , modrina iba a svalovica jag sviña
@beata_k
@martinmmartin ďakujem.
Zadok ma bolel asi týždeň - i nás pichaju tam.
Mám od pondelka 2.injekciu, prvú pred 6 týždňami, v ľavom ramene, mala som tam stále (zmenšujúcu sa zatvrdlinu), tak mi teraz pichla do pravého ramena a hovorila, že tie ...zatvrdliny či hrče sú typické pre protitetanovku a ešte aj opuch lymfatických uzlín. Tie sú aj pod pazuchami.
Dostala som Tetavax.
Preockuvava sa kazdych 15r, takze som bola pred par rokmi...nic hrozne reakcia. Ale niekomu to vie opuchnut a boliet. Znama mala taku reakciu, ze musela brat Atb, ake to mala opuchnute a tvrde...ale to je velmi vynimocne take.
Bolelo ma to takmer 2 tyzdne tak, ze som na tej strane nemohla spat na boku

Áno, presne takto to bolí 😁 Daj si tabletku.