icon

Preočkovanie proti tetanu

1. máj 2025

Bola ste niektorá preockovana proti tetanu? Ide o to že ja som bola v pondelok, mám klasicky opuch v mieste pichu a svrbelonma to ale dnes ma príšerne bolí pod pazuchou dakde. Na tej ruke kde ma pichli. Mali ste niektorá?

andreakotesova
1. máj 2025

Áno, presne takto to bolí 😁 Daj si tabletku.

autor
1. máj 2025
@andreakotesova

Áno, presne takto to bolí 😁 Daj si tabletku.

@andreakotesova ale pod pazuchou? Lebo pichla do ramena a mňa bolí pod pazuchou tak neviem či to z toho či mám pátrať ďalej

andreakotesova
1. máj 2025

Áno. Sú to opuchnuté a bolestivé uzliny.

taktotedanie
1. máj 2025

V pohode, prejde to

bielasovicka
1. máj 2025

Ja si nepamätám v akom veku sa ockuje. Vie to niekto? Alebo to obvodná povie sama?

autor
1. máj 2025
@bielasovicka

Ja si nepamätám v akom veku sa ockuje. Vie to niekto? Alebo to obvodná povie sama?

@bielasovicka mne povedal že v 30

martinmmartin
1. máj 2025
@bielasovicka

@bielasovicka Kazdych 10 rokov alebo ked sa ukazes s nejakou ranou krajsou tak ti to tiez pichnu

andreakotesova
1. máj 2025
@bielasovicka

@bielasovicka v 20 rokoch a potom po 15 rokoch atď.

tilly
1. máj 2025

Mne teraz ponúkli tú rozšírenú vakcínu. Už ju mám doma, pôjdem si ju dať pichnúť niekedy. Nemáte s ňou skúsenosť niekto,

beata_k
1. máj 2025
@tilly

Mne teraz ponúkli tú rozšírenú vakcínu. Už ju mám doma, pôjdem si ju dať pichnúť niekedy. Nemáte s ňou skúsenosť niekto,

@tilly Ja som si dala. Nic zavazne. Klasicka tetanovka do ramena.

martinmmartin
1. máj 2025
@tilly

@tilly jo totok presne, tetanus , polio, a este nieco . Mne to pichli rovno na mieste , nic zle nebolo , modrina iba a svalovica jag sviña

tilly
1. máj 2025
@martinmmartin

@tilly jo totok presne, tetanus , polio, a este nieco . Mne to pichli rovno na mieste , nic zle nebolo , modrina iba a svalovica jag sviña

michaela329
1. máj 2025

Zadok ma bolel asi týždeň - i nás pichaju tam.

cheeta
1. máj 2025

Mám od pondelka 2.injekciu, prvú pred 6 týždňami, v ľavom ramene, mala som tam stále (zmenšujúcu sa zatvrdlinu), tak mi teraz pichla do pravého ramena a hovorila, že tie ...zatvrdliny či hrče sú typické pre protitetanovku a ešte aj opuch lymfatických uzlín. Tie sú aj pod pazuchami.
Dostala som Tetavax.

euka210
1. máj 2025

Preockuvava sa kazdych 15r, takze som bola pred par rokmi...nic hrozne reakcia. Ale niekomu to vie opuchnut a boliet. Znama mala taku reakciu, ze musela brat Atb, ake to mala opuchnute a tvrde...ale to je velmi vynimocne take.

vanilkovazmrzka
2. máj 2025

Bolelo ma to takmer 2 tyzdne tak, ze som na tej strane nemohla spat na boku