icon

Presilená ľavá ruka

smile31
2. nov 2016

Ahojte maminky, pozerala som podobnú tému no nenašla som. Posledných pár týždňov ma ako keby pobolieva ľavá ruka, ale nie celá, ale len od ramena k lakťu, skôr by som to popísala ako pálčivá bolesť svalu - z boku ruky. Pobolieva ma to cez deň, v noci sa na bolesť nezobúdzam. Pociťujem aj pálčivú bolesť vprníkoch no vacsiu v ľavom prsníku, pred nedávnom som absolvovala sono prsníkov - všetko bolo v poriadku, dr ma poslal na sono z dôvodu pálčivej bolesti v prsníkoch. Nedávno mi dr spravil krvne odbery a vsetky boli v norme. Následne ma posiela este raz na sono prsnikov. Mám syna, ktorý má čoskoro 21 mes., už bežká sám, no keď ideme von a nemáme kočík dosť veľa ho nosím a to má niečo cez 16 kg keď je oblečený. Aj keď ho idem len prebaliť tak predsa len ho zdviham, ved viete ako je to s malymi detmi. Akurat tento tyzden som ho niesla dost dlhu trasu lebo nechcel bezkat a nemali sme kocik a mam pocit ako keby bola bolest vacsia. Môže to palenie v prsnikoch suvisiet s palcivou bolestou ruky? Syna nosím prevazne na lavej ruke a teda na tej ktora ma aj pobolieva... Je možné, že mam ruku presilenu? Pravá ruka zaboli obcas. Ďakujem

Strana
z2
smile31
autor
3. nov 2016

@katkasofi ja som ho nosila prevazne na lavej ruke...ako su to bolesti da sa to vydrzat ale cloveka to trocha obtazuje....mna to boli raz od ramena cez biceps z vonkjasej strany potom len rameno potom len biceps ako keby mi ta bolest beha raz tak a raz tam...mne sa syn narodil skoro ako 4kg babo takze bol velky od narodenia

smile31
autor
3. nov 2016

Maminky, ešte ma napadlo môžem si tú ruku nahrievať na elektrickej poduške? Alebo nahrievanie bolesť neutlmi? ďakujem

katkasofi
3. nov 2016

@smile31 presne aj mňa to tak boli... a to už mám tretie dieťa... prostredný bol ťažší ako najmladšia a vtedy som to nemala.. asi to fakt bude z chrbtice

smile31
autor
3. nov 2016

@katkasofi tak sme v tom neni same 🙂 uz len nech krpcekovia vyrastu a bezkaju sami potom sa nam ulavi,,,ja mam aj problemy s trapezamy neskutocne ich mam zatuhnute, bola som na rehabilitaciach a lekarka povdala len ze fuha tak to je dost zle., ze mam celu lavu stranu chrbta o dost horsiu ako pravu..... plus do toho skolioza...

smile31
autor
4. nov 2016

@nelinka626 ahoj... no tak som doma od dr... neposlal ma nakoniec na to sono... ze mam take zatvrdnute uzliny, ale ze su dore oranicene, ale poslal ma na MR lavej strany hrudnika... ze ma neche posielat na rtg kvoli vysokemu ziareniu, ze on mi na ej strane nikde nic nenahmatal ale ze nech to mame aj potvrdene

lion26
14. aug 2018

moze mi niekto poradit preco ma boli lava ruka som zahranici bol som 10 razi u lekara som mislel ze jeto srdce povedali ze neni to srdce a mna us boli lava ruka 3 roki

lienocka73
Autor odpoveď zmazal
smile31
autor
29. aug 2020

@lienocka73 ahoj mala som ju brutalne prechladnutu a mala som daky zapal...

Strana
z2