icon

Priateľ ma opustil - NECHCEM UŽ ŽIŤ.

carinocka
23. dec 2019

už sem píšem druhý krát..baby prosím pomôžte mi...už to bude skoro 2mesiace čo ma priateľ opustil..našiel si 24r aj s deckom a na mna a malého sa vykašľal..skončila som na antidepresívach..úplne som sa zrútila..keby som neni so svojou mamou tak to nedám..mala som už aj myšlienky že to ukončím..proste nedokážem sa venovať ani malému NIČ som ako chodiaca mŕtvola..a to že nevedela som kto to je ale už viem..proste ta baba je pekná,mladá,chudá..ja neviem bol somnou 8r a len tak hodil všetko preč cely vzťah...baby prosím napíšte mi niečo ja neviem aby som sa trochu ukludnila..ďakujem Vám...

Strana
z3
sunocka1708
28. dec 2019

@yollanda Ja som to tak nemyslela, že ich nemá brat, samozrejme, že ak lekár to určí tak nech berie. Ja som skôr myslela v tom, že nech sa spamätá a naberie silu a lieky možno vôbec nebude potrebovať, viem o com hovorím, minulý rok som to tiež takúto situáciu prežívala. Aj mna depka občas chytá z mojej situácie , ale snažím sa tomu nepodát a hlavne vôli chlapovi, má prečo žiť a ísť ďalej a keď bola doteraz v pohode bude aj potom, len aj ona musí chcieť. Teraz jej lieky pomáhajú, ale hádam nechce ich brat celý život kvôli človeku ktorý nestojí za to. Ty si iný prípad, ja lieky neodsudzujem, ak majú pomoc, tak ich treba samozrejme užívať

yollanda
29. dec 2019

@sunocka1708 vieš čo? Začínala som s ľahšou formou depresie, no po 3. recidíve som medzi stredne ťažkou až tazkou.poviem ti, poznám to “nechcem žiť”

kakawah
29. dec 2019

Autorka nereaguje a verim ze je v poriadku. Pred 16r.odisla takto kamoska, koli tomu ze ju opustil muž a nechal ju s detmi(7r.a1r). Urobila to presne na silvestra. Chudak tie deti.... On ich mal pri sebe ale nevenoval sa im lebo mal novu znamost tak nemal cas na deti. Boli u babky(maminej mamy). Ale babka pochorela tak iich dali do decaku. Takuto budúcnosť by si nechcela pre svojho synceka, ze? Smútok ma svoje fazy. Raz prejde ta sebalutost, nastúpi faza ked ho budes nenavidiet, budes trhat fotky a vyhadzovat darceky atd. Az potom pocitis úľavu. Trocha to trva. Ale skús sa pozbierať a vziat syna na prechádzku a uzivat si s nim, s mamou a s rodinou. Chod si nieco pekne kúpit, zajdi na kávu. Cca pred dvomi tyzdnami tu pisala maminka ze jej pri nehode zahynul manzel. Ostala s detmi sama, co myslíš ako sa asi cíti ona?

carinocka
autor
22. jan 2020

@kakawah ahojte baby...prepáčte že som sa skôr neozvala,ale začala som už aj pracovať a snažím sa dávať do normálu..neni som ešte úplne OK,ale je to lepšie ako na začiatku...dúfam že sa z toho časom dostanem úplne a budem zase šťastná...na začiatku som chcela veľmi druhý vzťah aby som sa mala dobre a bolo zase všetko OK,ale uvedomila som si že ani ta samota neni až taká hrozná...ďakujem Vám veľmi pekne za vaše rady..❤️

lula313
22. jan 2020

@carinocka super, držíme ti palce😊

catherine1989
22. jan 2020

@carinocka veľmi držím palce a kľudne sa ozvi aj viac 👍👍👍

77daniela77
22. jan 2020

Cas vsetko zahoji a teraz sa venuj hlavne sebe a synovi.Nezen sa hned do dalsieho vztahu,hlavne nie nasilu.....

yollanda
22. jan 2020

@carinocka držím palce! Ale skákať zo vzťahu do vzťahu nie je dobrá voľba. Čas vylieči všetky rany

kubiku
20. júl 2024

@carinocka ahoj čítam tvoj príbeh smutný 🙁ja mám 55 rokov prvy krát sa chlap na mňa vykašľal keď som mala 24 a ročného syna,zrútil sa mi svet ako tebe,nedávala som to ani ja som sa nedokázala sústrediť na nič ani na syna bolo to hrozne obdobie musela som ďalej hrozne to bolo viem sa úplne vžiť do tvojej situácie,ako tak som sa pozbierala následky to zanechalo na mne😢osem rokov som. Bola sama zamilovala som sa zasa do nesprávneho mali sme dcérku ,priateľ robil v Rakúsku našiel si tam inú 🙁s dcéru som ostala sama ma 17 nevidela ho od vtedy nechcel ,znova to bolo pre mňa to isté zrovna tá bolesť bezmocnosť,keď mala dcéra 11 znova som. Sa zamilovala myslela som že naposledy všetko by som bola dala priateľovi ,začal piť a robiť také veci len aby mohol odo mňa odísť 😢pet rokov je už nejaká doba,pomohla som mu z exekúciami pri mne si poplatil čo bolo treba aby si mohol znova zobrať pôžičky kúpiť auto ,odišiel preč 😢boli sme dohodnutí že budeme spolu že sa budeme stretávať,verila som mu má 62 myslela som že má rozum ,bohužiaľ zablokoval si všetky naše čísla nikam sa mu nedovolam zo začiatku sa bavil teraz vôbec a vieš čo mi povedal že je už starý na lásku že nechce nikoho že chce byť sám že bol mladší keď ma spoznal ,podrazil ma a ja to neviem bohužiaľ uniesť kde robím ja chybu 🙁ja lebo oni ,strašne sa trápim nejde to proste nijako odpustiť ísť ďalej na liekoch som od prvého manželstva nikdy som sa s ničím nevyrovnala nikdy a najhoršie je to že má inú 🙁a to vravel že nikoho nechce
Takže to ma úplne hodilo na kolená ale úplne ,nechcem a neverím už nikomu mám ho rada stále strašne mi chýba a on si užíva ,sklamala som sa strašne ,ale chcem vedieť ako to dopadlo s tebou ,verím že si sa dala do poriadku si mladá ,máš už niekoho ako sa ti darí,natrafila som na tento článok náhodou hľadala som niečo a naskočilo mi to tak som reagovala lebo viem čo to je ako si to prežívala 🙁ak sa ti chce odpis budem rada 🙂

som_realistka
Autor odpoveď zmazal
martinka150
26. jún 2025

ahoj, ako si dopadla? si uz stastna?

Strana
z3