Priateľ sa mi posmieva za váhu.
Ahojte. Potrebujem poradiť, aj keď odpoveď už sama dávno dobre viem. Mám 22 rokov. Od 18 som vo vzťahu s teraz 37 ročným. Obdobie môjho dospievania nebolo moc zdravé. Neprirodzene cez hladovky som chudla a mala na svoju výšku veľmi málo kíl. Všetci ma ale za to chválili a ja som v tom pokračovala, aj keď som si uvedomovala, že som chorá. Po strednej škole som ale pribrala už 6 kíl. Nie som tučná, ale samozrejme už nie tak chudá, myslím si, že som normálna. (170cm a 63kg). Môj priateľ, s ktorým som od dôb, kedy som bola chudá ma však teraz za váhu rozmiešňuje. Chytá mi brucho a hovorí o slanine (popri tom ho mám chudé, len nie už tehličkové, ako keď som bola vysušená) a nadáva mi za druhú bradu???!! Stále ma pripomienky k mojej postave proste. On má proste rád také veľmi chudé, ako som bola. Ja som však spokojná teraz. Netrápim sa už tak, nehladoviem a cielene nezvraciam. Pozná túto moju stránku, no aj tak stále do mna rýpe a chcel by, aby som bola rovnaká. On je popri tom ženskej postavy a vôbec nemá telo alfasamca, aby mne niečo hovoril.
Vie, že ma to trápi, vidi ma plakať, no stále si robí srandu, aj keď to nachvíľu zahovorí a ja mu odpustí.
Ja sa však kvôli nemu cítim ako totálna tučná krava, s ktorou je len z ľutovania. Navrhol mi samozrejme cvičiť, no len behaním. Keď som ho volala však do posilky, tak on povedal, že to platiť nebude a môže aj vonku cvičiť. Z druhej strany mi kúpi sladke, urobí nezdravé jedlo a všetko, no potom mi povie, že som ťažká a máme skoro rovnaku váhu. On má (175 cm a 65kg).
Neviem čo robiť. Ja na sebe vidím, že som pribrala, urobili sa mi aj strie medzi stehnami, čo som včera písala o ranu na ich zmierenie. Ale neberiem sa ako tučnú, či obéznu, ako ma on vykresľuje. Mám úplne normálnu ženskú postavu, ku ktorej patria stehná a boky.
Samozrejme, že som bola v 18 iná, ale človek sa mení a ja som teraz šťastná a konečne s pravidelným stravovaním.
Netrapim sa vôbec kvôli postave (len pre strie som obcas neštátna), ale preto, že ho ľúbim a on ma takto uráža a mna to strašne bolí.
Inak ako človek je dobrý a správa sa ku mne okrem tohto pekne.
On mà nejake komplexi a ventiluje si ich na tebe. Asi tym ze je drobec lahkej vahy nie extra vysoky na chlapa .. potrebuje k sebe menšiu drobnejšiu ženu aby sa citil ako chlap ( + s velkym vekovym rozdielom aby sa aj po vnutornej stranke citil na vyžšom leveli) Si mlada konecne si sa stotožnila so svojim telom naucila sa mat rada taku aka si, . Načo ti je chlap ktory sa zo svojho problemu snaži urobit tvoj problem? Ty potrebujes partnera ktory vzhladom na tvoju bulimkcku minulost si duplom nedovoli body shaming ! Vie ze toto je tvoja achylovà päta a on ta do nej pichà. To je aka laska?
je to debil vykasli sa nanho miluj seba aka si
Pošli ho k vode, čím skôr. Si mladučká, postavu a váhu máš úplne super, aj keby si este pribrala pár kíl, je to v pohode. On je už takmer v strednom veku, podľa opisu to bude skôr taký bruškaty pánko, ktorý vie, že najlepšie roky uz stráca a potrebuje si to kompenzovať urážanim teba. Ak má rád vychudnute, dopraj mu slobodu, nech si takú nájde a o pár rokov mu nebude dobrá, lebo žene prirodzene rokmi meni sa telo(hormóny, výživa, metabolizmus, tehotenstvo, pôrod, dojčenie). Nezahod nádherný čas s takým somarom.Mal ta asi ako "výstavný kus" ako že aha, porzrite, aký som ja zrebec stále, keď takú kočku mam pri sebe. Ale o láske, tolerancii a akceptovaní tam.asi veľa nebolo
@misel714 musim ťa autorka veĺmi napomenúť! Si hlúpa, keď si toto necháš!! Mala si bulimii či anorexiu, čo su choroby, ktore neraz vedu k smrti, úspešne si sa z nich vyliečila, čo sa podari vrlmi malemu percentu žien.Máš pred sebou krásnu budúcnosť a maš byt na čo hrda a zavesís si na krk človeka, čo pozna tvoju slabinu podpichuje ta a podrypuje a snaži stiahnut ku dnu.
Á staneš sa bulimičkou az kym sa vyhladuješ na smrt a on bude konečne spokojny
Ty mas mať po boku človeka extremneho taktneho citliveho čo ťa bude pofporovať a nie ti vyrábať komplexy!!!
Už včera si sa s nim.mala rozísť už včera bolo neskoro
To maš ako ked vyliečeny alkoholik chce sa stst abstinentom a vezme si ženu, čo mu každy večer ponúka vodku a hecuje ho slovami:"Ty nie si chlap!"
Si vo veĺmi zlom spolku.Ja ako tvoja matka by som ti okamžite zakázala sa s ním stýkať
Porozmýšlaj nad tým!!!
Vždy zas a znova ma fascinuje, kolko clankov sa popisalo ako nemozme muzov kritizovat, lebo sa to dotkne ich ega od vyzoru po vykon a nevidm co, prakticky mas zakazanu akukolvek kriitiku a tu chlap bulimičke vyliečenej dava ruku na brucho, že ma slaninu a pritom sam vyzera ako strašiak do maku
Ked si to tak teraz čitam, ty maš aj na viac v živote!!
Dufam, že sa nejdeš vydavať
Ked ťa už chce kritizovať povedz mu, že by sam mal vyzerať ako PRINC !!😁😁😁
Človek, ktorý sa posmieva inému si len lieči svoje mindraky.
heh moc by som chcela vidiet jeho ako vyzera, ci je tiez taky vychudnuty a vysuseny a dokonaly.nech sa sam pozrie do zrkadla. prosim tak clovek co ti stale daco vycita, proste nie je ten spravny
Napis dlzku a hrubku jeho vtáka.Nech sa zasmejeme.😃
Nemala by si s nim byt, kasli na neho a najdes urcite lepsieho, takeho, ktory ťa nebude trapiť. Ja som bola v puberte trocga vacsia, vlastne od malicka L-XL, v 25-tkecsom velmi rychlo schudlazo psychiky. Za 2 tyzdne na S. Proste som prestala jest. Neskor som zacala cvicit a vela chodit, jedla menej, lebo mi srale nechytilo. Ked som stretla terajsieho partnera mala som 56 kg. Dala som sa do poruadku, otehotnela a po porode pribrala. Teraz mam tych cca 64.. kg165 cm. A partner nikdy nemal žiadne naražky na vahu. Hlavne je aby si sa Ty citila v pohode.
Takže pre neho máš hodnotu len keď si na hrane anorexie. Stojí to zato ? Otehotneješ samozrejme priberieš a možno nie len pár kíl po pôrode sa možno budeš dlhšie zotavovať takže cvičiť nebudeš a čo nechá ťa ? Odíď od neho. Keď on nevidí tvoju hodnotu tak mu ju ukáž .. takého ti netreba. Nie som radikálna a skoro vždy odporúčam rozchod keď vidím že muž si ženu neváži (nezmení sa to lebo je to v ňom iba ak on by chcel to zmeniť) alebo keď pije (pardon ale alkoholik sa doporiadku nedá nikdy ani liečením potom ženy budú stále v strehu aby neprišiel do kontaktu s chlastom) .. takýmto štýlom ťa zdepta. Ver je lepšie byť sama ako s debilom ! 😊 Držím palce
P.s. váhu máš k svojej výške v pohode. Strie nie je nič prečo by ťa nemal muž ľúbiť. Ľúb sama seba 💜 ten pravý si ťa nájde
Od hentakého chlapa čo najďalej. Čo je to za chlapa, že si niečo takéto dovolí? Zosmiešňovať? Je mi z toho na nič. Odišla by som od neho.
No tak ja by som s niekym takym nemohla byt. Ako vsak on by ta mal lubit a nie ta hentak zosmiesnovat. Mala by si ho aj tym, poniz ho, ze sa s nim rozides. Taky chlap ti za to isto teda nestoji
@misel714 inak je ku mne dobry a sprava sa ku mne pekne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vysmej sa mu za maleho vtaka a chudaka, co nema na fitko a posli ho do riti. Debil ma evidentne iq a ego hupacieho kona, tak si to ventiluje debilnymi poznamkami na tebe. Chlap, ktory sa chova pekne k zene sa jej nevysmieva, hlavne ked vidi, ze ona ide kvoli tomu do slz. Kurnik, takych trtkov neznasam. Strasne by som ho zrusila, ale zas ja som sarkasticka tlchuba s hrosou kozou 🤣
@misel714 ahoj, ja ti dam len iny uhol pohladu. mam priatela, ktory ma tiez par kil navyse a tiez si z toho robievam srandu, ale on je taka povaha, ze sa vie na sebe zasmiat a neberie to v zlom, lebo ja to v zlom ani nehovorim.. smejeme sa na jeho brusisku spolocne.. tiez chodi behavat, lebo je to najlacnejsie a precvicis cele telo, pluca aj srdce, si na cerstvom vzduchu, vyvetras si hlavu.. chcela som ti len povedat, ze tvoj partner je napriek tvojej vahe s tebou, len by bol mozno rad, keby ta videl hybat sa a keby si zhodila par kil.. mne nevadia kila mojho priatela, len mi ide o jeho zdravie ;) cize ked vidim, ze ide kazdy druhy den behat a kila aj tak neklesaju, nevadi, viem , ze robi co moze a pracuje na svojom zdravi (behava aj maratony, utramaratony atd.).. skratka ma taku postavu a nic s tym nespravime :D skus na sebe zamakat a ked uvidi tvoj partner, ze sa snazis a ze zijes zdravo, urcite to oceni ;)
@misel714 S takou vahou mas urcite v pohode postavu. Skusila by som mu povedat, ze ked sa mu tvoja postava nepaci, mozno sa bude pacit inemu... Lebo mam dojem, ze za takymi recami (a kupovanim sladkosti, nezdrave jedlo) moze byt aj nejaka snaha si poistit "mladu obet" - natlaci ti do hlavy, aka si "skareda" a zdepta ti sebavedomie, ze nakoniec budes ako baranok len s nim, lebo "kto uz by ta taku chcel"... Prosim ta, bud realistka, najdi zdrave sebavedomie a urcite sa nenechaj manipulovat jeho recami. Si mlada baba a as zivot pred sebou, tak si dobre premysli, ci ti tvoj partner prinasa do zivota podporu a pristup, aky by si potrebovala...
a tebe sa paci taky stary cap a este k tomu so zenskou postavou?
@radkaradix nič v zlom, ale čítala si pozorne jej príspevok? Trpela poruchou príjmu potravy, dostala sa chvalabohu z toho a váhu ma v poriadku. Ak človeku, ktory sa vyliečil z bulimie, či anorexie, povie jeho partner, že si tučná, schudni, lebo máš "slaninu" (ktorú nemá) tak ten partner by si zaslúžil prefackat a kopnúť natrvalo do zadku!Motivovať (ak vobec je k čomu) sa dá aj inak, nie takým ponizujucim spôsobom!
@jaskolka mas pravdu, preskocila som par riadkov prispevku. Beriem svoj koment spat.
Po takých problémoch a robí si z teba srandu? To je čo za chlapa? Tento tvrdí, že ťa miluje?
Mu povedz nech sa ten veprovy bocik pozre na seba a kopni ho do riti
daj mu kopacky a nech si najde vychrtlinu
Viem, že už od marca prešla nejaká doba a dúfam že už s ním niesi, takýto človek si ťa neváži,nestracaj s ním čas, tvoje zdravie je prvoradé ,ak po deťoch priberies,vekom priberieš, čo potom? Si pripravená? Takýto s prepáčením idiot má rád sám seba a na žene vidí len obal, nemá ťa rád ako partnerku, ja by som sa ho opýtala,či sa videl už niekedy v zrkadle, keď ťa chce urážať, lebo chlap so 65kg by nemal vyskakovať, pred tým než by som zabuchla dvere by som mu povedala, nech začne jesť,lebo ho už ani nevidno a ten pocit, že objímam akokeby ženu už pociťovať nechcem, že takýto muž ma nikdy nevzrušoval a odišla by som. Nechcem tu uraziť žiadneho muža, je jedno ako človek vyzerá, ide o srdce, ale toho tvojho treba pourážať, lebo si nič iné ani nezaslúži, treba trochu poštekliť to jeho pyšné ego, držím palce
Véd ma on KOMPLEXY ZO SEBA :D chudak slabý.A tie dáva na teba. "Frajeer" haha podla seba sameho sudi nakonec teba.
: Tým ze si smutná on to cíti to je jeho::jedlo " . Dúfam.ze si ho nechala. Môže mať aj inde mindraky
@misel714 inak,to, že je dobrý si len nahováras. Nikto, kto zosmiešňuje a depta druhých nie je dobrým človekom. Žiaľ, máš ružové okuliare aj po tých rokoch. A navyše je aj skúpy. Že on nebude platiť posilku? Moja rada, začni cvičiť. Ale nie kôli postave, alebo priateľovi. Koli sebe. Cvičenie každému len prospeje, výber si niečo zábavné, kde sa budeš tešiť. Alebo si nájdi nejaké videá na YouTube, keď je to finančne náročné.

Ja by som rada videla jeho fotku ako vyzera fesacik