icon

Priateľ sa mi posmieva za váhu.

misel714
23. mar 2020

Ahojte. Potrebujem poradiť, aj keď odpoveď už sama dávno dobre viem. Mám 22 rokov. Od 18 som vo vzťahu s teraz 37 ročným. Obdobie môjho dospievania nebolo moc zdravé. Neprirodzene cez hladovky som chudla a mala na svoju výšku veľmi málo kíl. Všetci ma ale za to chválili a ja som v tom pokračovala, aj keď som si uvedomovala, že som chorá. Po strednej škole som ale pribrala už 6 kíl. Nie som tučná, ale samozrejme už nie tak chudá, myslím si, že som normálna. (170cm a 63kg). Môj priateľ, s ktorým som od dôb, kedy som bola chudá ma však teraz za váhu rozmiešňuje. Chytá mi brucho a hovorí o slanine (popri tom ho mám chudé, len nie už tehličkové, ako keď som bola vysušená) a nadáva mi za druhú bradu???!! Stále ma pripomienky k mojej postave proste. On má proste rád také veľmi chudé, ako som bola. Ja som však spokojná teraz. Netrápim sa už tak, nehladoviem a cielene nezvraciam. Pozná túto moju stránku, no aj tak stále do mna rýpe a chcel by, aby som bola rovnaká. On je popri tom ženskej postavy a vôbec nemá telo alfasamca, aby mne niečo hovoril.
Vie, že ma to trápi, vidi ma plakať, no stále si robí srandu, aj keď to nachvíľu zahovorí a ja mu odpustí.
Ja sa však kvôli nemu cítim ako totálna tučná krava, s ktorou je len z ľutovania. Navrhol mi samozrejme cvičiť, no len behaním. Keď som ho volala však do posilky, tak on povedal, že to platiť nebude a môže aj vonku cvičiť. Z druhej strany mi kúpi sladke, urobí nezdravé jedlo a všetko, no potom mi povie, že som ťažká a máme skoro rovnaku váhu. On má (175 cm a 65kg).
Neviem čo robiť. Ja na sebe vidím, že som pribrala, urobili sa mi aj strie medzi stehnami, čo som včera písala o ranu na ich zmierenie. Ale neberiem sa ako tučnú, či obéznu, ako ma on vykresľuje. Mám úplne normálnu ženskú postavu, ku ktorej patria stehná a boky.
Samozrejme, že som bola v 18 iná, ale človek sa mení a ja som teraz šťastná a konečne s pravidelným stravovaním.
Netrapim sa vôbec kvôli postave (len pre strie som obcas neštátna), ale preto, že ho ľúbim a on ma takto uráža a mna to strašne bolí.

Inak ako človek je dobrý a správa sa ku mne okrem tohto pekne.

Strana
z3
zzzzza
18. dec 2024

@misel714 nájdi si alfasamca s mužskou postavou 🙂

Strana
z3