icon

Priateľovi býva zle pri sexe

21. dec 2021

Ahojte,
Mame taky intímny problém priateľovi je zle pri sexe na odpadnutie, jemu sa zvýši tep a hneď mu ostane zle. Ako mu pomôcť aby si to užil? Dakujem

Strana
z2
ingush616
21. dec 2021

@ivkazba už vidím 🙂

autor
21. dec 2021

@ivkazba ale ja nehovorím, že to spôsobuje cvičenie to sa tu len diskusia rozviedla lebo cvičí, a keby bral steroidy tak určite má veľa svalov co on nema

ingush616
21. dec 2021

A keď to má dlhodobo už, už mal dávno navštíviť lekára aj kardiológa. Porozprávaj sa sním nech to rieši urgentne, hlavne kvôli svojmu zdraviu. Keď si až tak na 100%ista že nič neberie (aj keď príznaky nasvedčujú tomu), tak nech to rieši čím skôr. To sranda nie je.
Ale keď od puberty cvičí akože to vôbec nevidieť? To mi nejde do hlavy. :/
Držím palce aby všetko bolo v poriadku. 🙂

autor
21. dec 2021

@ingush616 tak je to vidieť ale je to podľa mňa úplne v norme, mne sa nabuchany nepáčia 😁

ivkazba
21. dec 2021

Nemusia to byť steroidy, je X rôznych doplnkov. V každom prípade, ak je aspoň trocha zodpovedný, tak to bude riešiť a pôjde k lekárovi. Ak nepôjde, tak tam zrejme veľa zodpovednosti nie je a to by pre mňa bol vo vzťahu obrovský otáznik.

ingush616
21. dec 2021

No, tak potom to vidiet 🙂 teda má svaly 🙂
Môj zas vôbec necvici, len futbal a vyzerá ako keby bol vo fitku každý deň 😂
Hlavne mu dohovor toho lekára, nech sa to z normalizuje, aby nemal žiadne problémy. Nech si to viete užiť naplno 😁

autor
21. dec 2021

@ingush616 do hovorím mu pokúsim sa, aj keď to bude ťažký oriesok

adka176
21. dec 2021

Určite berie niečo na erekciu.....z toho môžu byť také stavy....

autor
21. dec 2021

@adka176 ešte som zabudla napísať ze jemu ani tlak nevedia zmerať, vždy mu kazu si zapáliť, zacvičiť a potom mu odmeraju

janewithane
21. dec 2021

No ja by som sa s ním nerukavickovala.. už dávno mal navštíviť odborníka. Ak by sa k tomu nemal, vážne by som zvažovala ci chcem takého nezodpovedného partnera

fednaja
21. dec 2021

Tak pokiaľ to nemá z cvičenia, tak k doktorovi nech sa na neho pozrie. Aby ho fakt pri tom neporazilo.

katina02
21. dec 2021

@fednaja to by som mu teda odporucala aj ja. mozno ma nejaky zavaznejsi problem, ktory by bolo fajn co najskor vyriesit

janickacrazy
21. dec 2021

Akože mu nevedia zmerať tlak? To čo je za hlúposť? Kazu mu zapáliť si? Lekári pred meraním tlaku? To si robíš srandu? Veď v nemocnici je zakázané fajčiť. Nechápem.

autor
21. dec 2021

@janickacrazy keď ide o vodnému a majú mu zmerať tlak tak ona ho už pozná a káže mu si zapáliť a spraviť pár drepov

janickacrazy
21. dec 2021

A aký má teda tlak? Nízky či vysoký? Každopádne má veľmi divnu lekárku. Môj názor, že určite dačo berie, čo mu škodí.

autor
21. dec 2021

@janickacrazy no ma nízky aj tep máva okolo 50, a pri tepe 70 lebo ma hodinky na rukách mu je už na odpadnutie

catherinah
21. dec 2021

A to doteraz vobec neriesil? Nevadi mu to?

maminkadeticiek
21. dec 2021

ZDRAVY chlap sa nezadycha pri sexe tak,ze by mu bolo na idpadnutie.Chcelo by to urcite navstevu lekara.Toto nie je sranda.

ingush616
22. dec 2021

To je zaujímavé, čo všetko už píšeš. Ja by som na tvojom mieste už po rozmýšľala ci mi vo všetkom hovorí pravdu 🤔 nič v zlom 🙄

sense
22. dec 2021

Pri tepe 70 je mu na odpadnutie? A to potom ako cvičí? Ja si myslím z eti klame. A väčšiu hovadiny som nepočula že lekár nevie zmerať tlak a káže mu fajcit

Strana
z2