icon

Príčina červených bodiek na koži

23. jún 2025

Dobry den, mne aj mojmu muzovi sa zacali robit taketo bodky na pokozke. Nesvrbi to, ani na hmat to necitit. Len to vidiet. A stale ich je viac a viac. Co to moze byt?
Dakujem

Príčina červených bodiek na koži
libusak
23. jún 2025

Nezmenili ste prasok? Sprchac? Zvieratko?
Na plostice mi to nevyzera?
Kde vsade to mate?

autor
23. jún 2025
@libusak

Kde vsade to mate?

@libusak Jedine, ze sme po kupkach zacali chodit a na slnku sme. Ale natierame sa opalovacim kremom. Na nohach- stehnach, lytkach.

autor
23. jún 2025
@libusak

Kde vsade to mate?

@libusak Od plostic to nie je. Nas to nesvrbi, necitim to na dotyk ked sa po tom prejde prstami.

naniki
23. jún 2025

Su to akoby petechie - drobné výrony krvi z kapilar - podkožne

zuzana76
23. jún 2025

petechie to mozu byt, treba vysetrenie, moze to byt vselico, presne pred rokom mal moj syn

lenkakravcova
23. jún 2025

Ak sú to petechie, tak tie sú často z nedostatku vitamínu K. Opýtaj sa na to lekára. Dá sa predpísať. Alebo sa nachádza v brokolici, kapuste.

zuzana76
23. jún 2025
@lenkakravcova

Ak sú to petechie, tak tie sú často z nedostatku vitamínu K. Opýtaj sa na to lekára. Dá sa predpísať. Alebo sa nachádza v brokolici, kapuste.

@lenkakravcova alebo to moze byt aj vaznejsia pricina, urcite treba vysetrenie

libusak
23. jún 2025
@naniki

Su to akoby petechie - drobné výrony krvi z kapilar - podkožne

@naniki tiez som na to myslela, ale ak sa to vyhodilo obom na rovnakych miestach v rovnaky cas... Neviem, no. Radsej kozny 🤷🤔

nicoletta98
23. jún 2025

Hemangioma? Mám ich neskutočne veľa, aj ako bodky, ale aj väčšie.. a priateľovi sa spravilo jedno odkedy sme spolu, predtým nemal 🤣