icon

Príčiny náhlej slabosti po fyzickej námahe

mirodon
7. nov 2025

Chcem sa spýtať čo môže spôsobovať že po niekoľkých hodinách v práci po fyzickej námahe a aj po jedle náhle cítim slabosť na celom tele a zlepší sa to keď hneď užijem veľkú dávku magnézia ale vravia sa mi to každý deň. Mal som aj tlaky na srdci no všetko je poriadku mi povedal lekár a odkedy užívam magnézium tlaky prestali no slabosť mám stále hlavne v práci čo to môže spôsobovať? Ďakujem za odpoveď.

anonym_ca4181
7. nov 2025

mas aj zelezo v poriadku?

mirodon
autor
7. nov 2025
@anonym_ca4181

mas aj zelezo v poriadku?

@anonym_ca4181 dokonca ho mám viac podľa krvných testov

anonym_9fd6cc
7. nov 2025

nízka glykémia?

sbenkova
7. nov 2025

psychika, stres, aj preto zaberá magnézium, stres ho v tele spotrebúva veľa, zároveň znižuje tlak (magnézium), relaxácia pomôže, prípadne psychológ, ak nie, tak antidepresíva

sbenkova
7. nov 2025
@anonym_9fd6cc

nízka glykémia?

@anonym_9fd6cc po jedle je nízka glykémia málo pravdepodobná

mirodon
autor
7. nov 2025
@anonym_9fd6cc

nízka glykémia?

@anonym_9fd6cc cukor mám dobrý a skúšal som hneď sladeny nápoj ale žiadna zmena tak to nebude tým

anonym_909548
7. nov 2025

psychika.
smer psychiater, alebo aspoň psycholog.

ivangeline
7. nov 2025

Zmeniť zmýšľanie. Podporiť správne vzorce. Psychika robí veľa.

anonym_ca4181
7. nov 2025
@mirodon

@anonym_ca4181 dokonca ho mám viac podľa krvných testov

@mirodon este mi napadlo, ci mas zrobene testy na tetaniu, lebo prave na tu zvykne zaberat magnezko a zvykne byt (nemusi) vyvolana zatazou, psychickou kludne aj fyzickou.

mirodon
autor
7. nov 2025
@anonym_ca4181

@mirodon este mi napadlo, ci mas zrobene testy na tetaniu, lebo prave na tu zvykne zaberat magnezko a zvykne byt (nemusi) vyvolana zatazou, psychickou kludne aj fyzickou.

@anonym_ca4181 nemám musím si dať spraviť keďže aj to ma napadlo že môže byť ďakujem

anonym_c5fd90
8. nov 2025

@mirodon lebo tie chyba magnezium, tak logicky, ked ho doplnis, sa ti uľaví.