Príčiny nízkeho tlaku a súvisiace symptómy
7. apr 2025
Zniciho nič mi padne tlak 98/54 a pulz 57 ,čo to môže spôsobiť hučí mi v usiach chrbát boli a je mi na vrátenie potom to prestane....
Zniciho nič mi padne tlak 98/54 a pulz 57 ,čo to môže spôsobiť hučí mi v usiach chrbát boli a je mi na vrátenie potom to prestane....
Smer lekár. Nikto tu nemá vešteckú guľu. Nie v zlom, ale to môže byť naozaj hocičo, a baby ti tu poradia x vecí a budeš skúšať jedno po druhom? Lekár ťa vyšetrí, vezme ti krv, a povie ti viac. Dovtedy... napadá ma iba pár vecí. Nemenila si lieky nedávno, nevysadila si nejaké alebo nezačala užívať nové? Piješ dosť vody? Neprestala si piť kávu nedávno, nezačala užívať nejaké doplnky? Ak je to niečo relatívne nové, že si taký tlak nemávala, tak by som premýšľala na tvojom mieste, čo si zmenila v za posledné obdobie. Plus sa objednala k lekárovi. Ten vrchný tlak by ušiel, ale ten spodný je nízky, treba to riešiť.
To hučanie v ušiach a príznaky čo popisuješ, mi príde ako mierna presynkopa - pocit pred odpadnutím, ktoré ale nenastane. Fakt vyhľadaj lekára a nestrácaj čas tu.