Coronal 5 - skúsenosti pri tlaku zo stresu
Ahojte. Ma niekto skusenosti s uzovanim lieku coronal 5 na tlak zo stresu a pri uzkosti? Cely zivot som mala nizky tlak. No poslednych par mesiacov mi tlak rapidne stupa pti strese a uzkosti na zaklede stresovych tazkych udalosti. Minuly rok som bola v Lubochni na jesen a tlak som mala svoj nizky so zvysenymi pulzami. Riesila som to s psychiatrickou a ta mi dala na zaklade merani a tazkosti ako je extremna bolest hlavy a nahle zvuyenie tlaku a pulzov, hucanie v usiach coronal 5. Vraj sa moze vysadit a brat nepravidelne. Mate s tym niekto skusenost, ze pomohl aj v tuchto situaciach? Dakujem.
Ani nie, len sa mi zda ze mavam tak hodinu az dva po uziti tabletky akoby mdloby ale nie vzdy
No ja som vtedy bral ine lieky a pri nich som mal vzdy vysoke pulzy nad 100 vacsinou 105 alebo 110 v klude, preto sme zmenili lieky a dal mi aj ten Coronal, teraz mam vacsinou v klude 60-80

Ja beriem polovicku Coronal 5 spolu s Prestarium A 10mg, kvoli vysokemu tlaku.Najprv som bral cely Coronal ale dost mi znizoval tep az pod 60 a bolo mi mdlo po nom tak beriem polku a da sa, tlak je celkom v norme aj pulzy