Príčiny podráždeného žalúdka
Ahojte, stretli ste sa niekedy s niečím podobným? Už 2 týždne mám nejaký podrádžený žalúdok napr. po káve, musela som ju obmediť na minimum a pijem ju s mliekom ale dávam si ho fakt veľa.. Teraz som si dala citrón s medom, zvyknem si odšťaviť pólku citróna a s medom a normálne cítim, že mi nie je dobre.. Neviem či to pripísať antibiotikám, ktoré som pred 3 týždňami užívala alebo čomu.. Pritom pri ATB som užívala probiotiká...
No mne je už druhý deň tak po každom jedle. Žalúdok neboli ale napína ma na zvracanie. Mam to tak sem tam dačo zjem je to v pohode žalúdok neboli a naraz ma už len napína v horšom prípade rozboli hlava a kým to nevyzvraciam nebude mi dobre. Je to vždy z inej potraviny nemá to rovnaký pôvod. Bolo to už aj z kapustnice z brokolicovej polievky syrových korbáčov mlieka mrkvoveho džúsu zeleného čaju chleba paradajok 🤦♀️ neviem od čoho závisí ci to sadne alebo nie

@anonym_autor citron aj kofein teraz vynechaj, predavaju volno predajne lieky aby sa stlmila tvorba HCL , chod do lekarke. menej sol, malo sladkeho ziadne bublinky ....lahsie jedla. ja som sa po atb davala mesiac dokopy. probiotika ber nadalej..