Prípravok na zlepšenie črevnej mikrobioty
Viete mi poradit? alebo na precistenie criev? Dakujem
@kacernakokse haha klystir 😂aha cize top kvalitne probiotika dakujem idem si pozriet
Črevá sa prečisťujú samé, určite by som do nich nezasahovala rôznymi takzvanými detoxikačnými kúrami. Môžeš si urobiť takú týždňovú odľahčujúcu diétu na bylinkových čajoch a ovocných šťavách. Jest veľa probiotík a potom postupne nasadzuj ľahko stráviteľnú stravu-bez kavy, bez alkoholu, bez soli, bez korenín, bez tukov.... A potom postupne prejdi na normálnu zdravú stravu.
Ale ako píšem, to že mne sadli tamtie, neznamená že musia každemu. Odporúčam na začiatok kúpiť menšie balenie. A poskusat.
@stanulienkat dakujem za tip
Existujú i firmy ktore ti vedia spravit probiotiká na mieru tzv personalizované skus pohladat
@kacernakokse suhlasim, my berieme treti tyzden a tiez uz citime zlepsenie

Symprove probiotiká sú za mňa topka. Ale známa z toho mala tráviace ťažkosti a došli sme k tomu, že každý si musí nájsť ten kmeň, ktorý mu robí najlepšie a nie len slepo kupovať to čo zrovna letí na Instagrame. A ešte len taká poznamka. Probiotiká čreva neprečistuju, ale dodávajú baktérie aby bol mikrobiom v poriadku. Črevo ako také sa čistiť nemusi, ale ak by si veľmi chcela tak odporúčam klystír.