Príšerná bolesť zuba 3 dni po ťahaní nervu
Mali ste už situáciu, keď vám ťahali nervy, dali vlozku na týždeň, ale zub priserne bolel ešte 3 dní po tahani nervu? Je to normálne?
Cteraz zato cistenie 8e
Ja mam lacnu zubarku..unas bysom sa nedoplatila
No to ti tam dal drenaz napustenu dezinfekciou..ja mam teraz presne to iste
@laska86 ja som neplatila nič 😀
@laska86 a aké ATB máš?
Zajtra mi predpise dalacin..ten je velmi dobry co sa tyka zubov
Este mi to aj precisti zajtra zas
No baby, dnes mi ten zub už dokončovanie. Na upresnenie: minulý týždeň si vypýtal 120e, dnes 213. Aj vtedy, aj dnes som mala malo a musela som doniesť dodatočne 🙄 je to normálne za jeden zub? 😭
Bohuzial je teraz pytaju strasne vela za zuby. mna teraz endodencia jedneho zuba vysla dokopy 300 eur 🤦🤦🤦
Ja nechápem prečo nehovoria dopredu co to bude asi stat. Ved keby človek nemá doma niečo odložené, tak ako by to zaplatil preboha. Ved to je cela materská pre niekoho
No keby som bola vedela tak si ho dam radsej vytiahnut 😢 a ano je to viac ako materska dostavam 331 eur a zub ma vysiel 400 plus mi robili pred tromi tyzdnami jednu plombu a ta stala 125 eur tak co mam povedat
Ja som tiež platila podobne,okolo 300 eur či viac. Stále je to skvelé,ak sa zub zachráni. Nepozerali ste si cenníky na nete,aby ste približne vedeli,koľko sa plati?
Presne kvoli vysokohorskym cenam som zmenila zubara..teraz super..mne trhala synovi dva zuby plombovala biela plomba dokopy sme platili 65e..spokojna som..tu by som minimalne 200 nechala..len kde bysom ich zobrala..
@lusyyy36 ako s tou kostou? Prestala ta bolieť?
Ahojte, viem, že to je dlhšie od zákroku vášho, ale chcem sa spýtať . Bola to moja nočná mora , vytahovanie nervov a podobne. Bola som u zubára kde mi dal liečivú vložku , mam prísť o 2 týždne . Ale nie som si istá či mi vytiahol aj tie nervy :D ( bud to bolo ozaj bezbolestné alebo ja neviem ) myslíte , že ked mi už dal liečivú vložku tak vytiahol aj nervy ? ( prečisťoval aj kanáliky ) Dakujem

No, vybral mi odtiaľ vlozku a dal mi do tej dierky vatu napustenu nejakým roztokom, antibiotika a hádam do utorka vydrzim