Príznaky gastritídy po liekoch
Ahojte, brala som atb sumamed a po nich ma zacalo bolievat brucho. Vacsinou ma picha pod pravym rebrom, sem tam aj pod lavym pichne. Na gastroskopiu ma objednali zac.oktobra. Ako zistit, co mi je teraz? A liecba? Ved o 3mes.uz bude moj zdr.stav uplne iny. Mam bolesti a nikto nic neriesi. Co ak mam vredy? Bojim sa. 😩😔
Ak užívaš atb, mala by si po 4 hodinách užiť probiotiká. Ako ti radila @pink_lady...
Var vo vode, na pare. Nie surovú zeleninu. Jablčko bez šupky.
Probiotiká užívaj dlhšiu dobu, ktoré majú aspoň 10 kmeňov. Už tu bola o tom diskusia
Jedlá nie horúce, ani studené, ale vlažné a dobre požuť
po ATB vobec nemusis mat gastritidu len narusenu crevnu mikrofloru a z toho ti moze "haprovat" travenie. Ako ti poradili vyssie, odlahcujuca lahko stravitelne dieta, pridat probiotika na upravu crevnej mikroflory, mozes pridat aj zive kyslomliecne vyrobky ako jogurt, kefir alebo acidko. Aj bryndza obsahuje obrovske mnozstvo telu prospesnych probiotickych bakterii. Dokonca aj pasterizovana
Probiotika kvoli hit a int.laktozy beriem celorocne. Mliecne veci nemozem. Dietujem. Vcera som mala zavraty, tazobu, asi od hladu. Po niekolkych nociach som po ryzi s dus.jablkom bez supky konecne spala

kup si helicid, drž šetriacu dietu /lahko stravitelne jedla - nie naduvacie, nie vyprazane, mastne...), pridaj dake probiotika a ak sa stav nezlepsi do 14 dni alebo zhorsi tak vyhladaj opat lekara