Príznaky ochorenia žlčníka
Ahojte,
mávam rezavú bolesť pod rebrami a akoby išla až do obličiek , cítim pálenie v črevách a preháňa ma skoro každý deň. Stolica je žltá ako piesková.
Môže to byť žlčník?
Čo by mi pomohlo?
Ďakujem
Choď k obvodnemu, sa ti výmenný na gastro, ultrazvuk. Budeš vediet viac. Ináč, niekedy žlčník boli tak, niekedy tak, že sa zobudíš v nemocnici po operácii. Rieš, kým je to len v takej podobe
Choď k obvodnemu, sa ti výmenný na gastro, ultrazvuk. Budeš vediet viac. Ináč, niekedy žlčník boli tak, niekedy tak, že sa zobudíš v nemocnici po operácii. Rieš, kým je to len v takej podobe
@kavasmliekom može sa staťm že na sone nevidia kamene alebo piesok v žlčníku?
Uvidia
ešte kde ťa bolí... žlčník bolí na pravej strane pod rebrami.
pankreas na ľavej strane
pankreas na ľavej strane
@deti95060810 to je úplne jedno kde boli, mňa bolelo v hrudi, potom kríže ani by mi nenapadlo že to žlčník
pankreas na ľavej strane
@deti95060810 nemusi.mala som 2x zapal obliciek aj zlcnikove kamene,a teda bolesti som mala temer rovnake.ked som mala zachvqt zlcnikovy,bola to taka bolest ze mi vystrelovalo pod rebra,do krizov,ani chodit ani sediet..sono povie viac
Na 99% je to žlčník, netreba to odkladať.
pricin moze byt viacej,. smer lekar. neodkladat. kde ta boli ta bolest. zklcnik zvykne na pravo smerom az do chrbta, a pankreas na lavo a okolie pupka.