Príznaky tranzitorného ischemického ataku
Prešli ste niekto týmto atakom? Aké ste mali príznaky? Za koľko odzneli? Liečiteľ sa naň? Mojej známej podali anopirit a infúziu a išla domov. V správe má napísané terapia anopirin a infuzia, ale teda nikto jej ho nepredpisal.
Moja mama ho mala dva krát. Prvý krát nevedela rozprávať, len také skomoleniny jej vychádzali z úst, odoznelo to do dvoch minút. Druhý krát to malo všetky príznaky CMP, tlak 180/110, poklesnutý kútik, neschopnosť komunikovať, dezorientácia. Chceli ju poslať domov, že jej nič nie je. Urobila som tam trochu bordel a hospitalizovali ju. Urobili jej CT hlavy, USG ciev, odbery, RTG a bola tam týždeň. Dostala lieky na riedenie krvi, atak sa už neopakoval.
@anonym_a13161 jej taktiež spravili CT, aj MR, liek na riedenie kervy berie stále?
@anonym_a13161 jej taktiež spravili CT, aj MR, liek na riedenie kervy berie stále?
@anonym_autor ano lieky uz treba brat stale, mala vrodeny trombiflny stav ako ja. Cize chodila aj na hematologiu.
ja som prekonala pred 9 rokmi, lieky uzivam stale
@anonym_autor s nalezom z nemocnice hned k vseobecnemu lekarovi, poriesi ju
@anonym_autor s nalezom z nemocnice hned k vseobecnemu lekarovi, poriesi ju
@anonym_fe41ed dnes bola , vraj netreba užívať.
ja som prekonala pred 9 rokmi, lieky uzivam stale
@miska444 mala si to len raz? Aké si mala príznaky? Veľmi málo sa o Tom píše
@anonym_fe41ed dnes bola , vraj netreba užívať.
@anonym_autor tak odporucaci listok na neurologiu
Predpokladám, že USG krčných ciev jej robili. Ak má USG čisté a nemá nález na MRI a CT, treba zistiť kde je problém. Čiže aj smer hematológia.

Moja mama ho mala dva krát. Prvý krát nevedela rozprávať, len také skomoleniny jej vychádzali z úst, odoznelo to do dvoch minút. Druhý krát to malo všetky príznaky CMP, tlak 180/110, poklesnutý kútik, neschopnosť komunikovať, dezorientácia. Chceli ju poslať domov, že jej nič nie je. Urobila som tam trochu bordel a hospitalizovali ju. Urobili jej CT hlavy, USG ciev, odbery, RTG a bola tam týždeň. Dostala lieky na riedenie krvi, atak sa už neopakoval.