Problém s čeľustným kĺbom
Ahojte, chcem sa opýtať, či mal niekto problém s čeľustným kĺbom. Alebo s problémom, ktorý sa volá trismus.
@adecco ahoj ja uz mam po artroskopii par dni,robene v lokálnej anestéze ale bolo to pre mna brutal...hrozne tlaky ako mi to vyplachoval.. vraj som ten disk mala nižšie ako by mal byť.ja veľmi dúfam ze mi to pomohlo
Ahojte,aj ja mám ten problém bolesť celustneho klbu 😉som len na začiatku idem k zubárovi a uvidím ako,boli hlavne keď hýbem sánkou možno aj problém s osmickou ake lieky vám pomáhajú? A mali ste pod uchom aj zväčšenú uzlinu?
@lenkasalonka ahoj mne robili obstrek zaciatkom oktobra a dnes sa mi bolest vratila a taka som bola stastna ze som po 3 rokoch konecne bez liekov.Môžem sa spýtať či ti to pomohlo tá plastika ci ako?
Beriem aj lieky midokalm no asi ten 1 obstrek a jeho ucinky vlastne uz viprchali
Ahojte.Ja mam od soboty takýto problem....V sobotu som vysavala a ako som bola zohnuta,zacitila som ako krč a také ťahanie vpravo v čelustnom klbe a odvtedy neviem riadne isť dopredu so sankou,otvorit riadne usta a jesť tiež poriadne neviem.V nedelu som bola na pohotovosti,rtg ok,že vyskočne to nie je.v pondelok mi moja zubarka dala atb,že ak je tam zapal.v piatok idem k nej na kontrolu,ak nepomožu atb,povedala že by ma poslala do BA na stomatochirurgiu.
Zatial je to také,že na dotyk to už nebolí,lepsie viem otvoriť usta,ale zase vobec nie ako predtým,tak poriadne.trochu lepsie viem jesť.pri žuvaní cítim na tej pravej strane ako je klb,že proste ako keby stuhnute,že nepustí ma to dalej ani ked sa pokušam riadne otvoriť usta,tak to ani radsej neskusam viac.ked davam sanku smerom dopredu,tak na tom celustnom klbe mam akoby guču,myslela som,že ak je opuchnutý,ale už mám velké stresy.
Vcera mi zacalo pravé oko slziť a dnes rano vonku normalne slzilo mi.lave oko nič.niekedy mam pocit,že mám taký ťahavý pocit k spanku a k uchu.Bojim sa,že čo mi najdu,čo tam mam,co mi budu robiť,lebo stopro mi to neprejde....
@elenajezova keby mi len pukalo bolo by to ešte ok 😁, oproti tomu že jem len na slamku....
@bzucka4 mám ten istý problém že neotvor ústa bola som u zubarky v pondelok no dnes je tomu 7 dní a ja mám stále opuchnuté dásno bolestivý zub skratke mám polku tváre opuchnu

@lenkasalonka ďakujem za vysvetlenie. Pomohlo to.
Vy to máte naozaj veľmi komplikované, až mi je z toho smutno ako sa trápite a je to začarovany kruh, ešte aj alergia na titán, veď to som ani nepočula..och.