Ahojte, chcela by som sa spytat,ci ste niektora presla niekedy tym istym problemom, ako ja teraz. A ake ste mali s tym skusenosti. Ale zacnem od zaciatku. Mam uz 43 rokov a do novembra minuleho roka viac menej bezproblemove menstruacne cyklusy. Na preventivne prehliadky chodim pravidelne, vsetko OK. V decembri som mala dost stres z novej roboty a mala som pocit, ze mi menstruacia ako keby v tom zhone ani nemala cas prist. Proste vynechala. Potom v januari vlaste presne po dvoch tyzdnoch od toho vynechaneho terminu mi xacalo spinenie, ktore pteslo po tyzdni do neskutocne silneho krvacania. Bola som v piatok na gynekologii a dostala som injekciu na stiahnutie maternice. Ale dalsich sest dni to bol hotovy horor. To som v zivote nezazila. Tak silne a doslova prudke krvacanie. Tak som znovu isla k doktorovi a rovno som uz zostala v nemocnici na cistenie. Vysledky boli v poriadku, ale s tym, ze sa to moze kedykolvek zopakovat. A ze mi do 4 az 6 tyzdnov pride menstracia. Lenze ta mi neprisla ani po 7 tyzdnoch. Aj ked ma brucho pobolieva ako pred menzesom. A obcas aj na kazdeho vrcim od nervozity... Znovu som vyfasovala injekciu na vyvolanie menstruacie, ale stale nic.
Tak teraz fakt neviem co bude. Ze ak mi nepride do dvoch tyzdnov od tej injekcie, tak mam zase prist. Co vlastne bude nasledovat,ak by mi neprisla? Znovu cistenie? Nemate s tym niektora skusenosti? Dakujem.