icon

Problém s piercingom

tinusska29
24. apr 2014

Zdravim vas ženušky. Mám problém. Teda, v januari t.r. som si dala piecing do pupka. Vsetko bolo v poriadku, ale presli uz skoro 4 mesiace, stale mam pocit, ze to niej e zahojene, hnisa to obcas, uz menej ale predsa. No pod pupkom sa mu urobil opuch. Nie klasicky ale nieco take akoby hrbol, neboli to, nieje to celkom tvrde, no ani makke. Je to rovno pod spodnou dierkou. :( Mali ste niekto podobnu skusenost? 😒 ☹

milota164
24. apr 2014

Ahoj, no to by si uz mala mat zahojene, mozes tam mat hnis alebo Ti to mohlo zakrvacat a preto tam mas ten opuch. Asi by som s tym skocila k dr.

mahmulienka
25. apr 2014

@tinusska29 mne sa piecring v pupku hojil rok,hnisal,bolel atd.a postupne sa mi posuvala dierka (horna) nizsie,to mi vytvaralo nieco take,o com pises.skoncila asi v polovici cesty k spodnej dierke A tam sa zastavila a od tej povodnej mi ostala jazvicka.po prvej dcerke som si davala znova,baba mi prepichla tu povodnu dierku,ale opat sa mi zosunula,tak som to vzdala...niektore pupky su proste odsudene ostat neozdobene 🙂 skus konzult v piercing studiu kde ti to robili alebo dr