Ahojte neviete mi poradiť niečo na rast vlasov čo naozaj zaberá? Moja situácia s vlasmi je taká, že si vlasy farbim asi tak každý 3tí mesiac, trochu vypadávajú, sú pomerne dosť husté, len nechcú rásť :/ svoje prirodzené vlasy som mala dlhé asi tak po pás, potom som sa dala ostrihať ( pred 6 rokmi) a odvtedy mi vlasy aj po zastrihnutí nenarastú dlhšie ako po plecia :/ za akékoľvek tipy, rady budem veľmi vďačná
Odporúčam ti kolagén drink mne po tom rýchlo vyrástli vlasy a boli hustejšie
Mne fungoval Ricinovy olej+zinok
@mamina0078 a chodila si popritom aj na zastrihávanie končekov?
@angela099 ano, to chodim pravidlne kazde 2 mesiace ale v obdobi ked som pouzivala ten olej a zinok mi tak rychlo rastli vlasy, ze som musela chodit cca kazdych 6-7tyzdnov
@mamina0078 a ten ricinovy olej si ako často používala? Robila si si z neho zábaly?
@angela099 od slovenskej značky botanica z DMky.. tento: https://www.mojadm.sk/botanica-slavica-ricinovy...
@angela099 mne na rast vlasov zabrali domáce masky/zábaly/kúry a tabletky na rast vlasov .. ale to som používala dávno.. teraz "fungujem" len na domácich maskách a pod. Vlasy mam pod kolená
@ladycat2021 aké tabletky si používala?
@angela099 mne sa osvedčili tabletky Revalid používala som aj Donna Hair, keďže tie Revalid su drahe, tak som hľadala lacnejšiu alternatívu a v lekárni mi ponúkli toto... ale žiadna sláva.. mne to na vlasy nepomohlo ale ani neuškodilo .. žiadna zmena nic .. cize za mna ten revalid
A vlasové hnojivo neskúšal niekto?
@ladycat2021 jemine pod kolená- to vám koľko zaberie umývanie? Dajte foto pls.
@merlinja no to je práve to čomu sa snažím co najdlhšie vyhnúť umyvam len tuhým šampónom.. naposledy som dostala take lupiny z klasického, ze som sa skoro mesiac ich nevedela zbaviť
to boli také veľké mastné lupiny... snažím sa ich umyvat raz za týždeň
uz by som si ich mala podstrihnut trochu ale kaderníctva su zatvorene teraz a dobrú kaderníčku ani nemám a ani nepoznám tu kde žijem .. no foto .. hm skúsim poprosiť priateľa
co sa týka vlasov mam svoj vzor .. cisárovná sisi
@ladycat2021 a masky si si robila aké? alebo lepšie povedané z čoho? aby som vedela aké si mám asi robiť
@ladycat2021 moje narastú tak do polky chrbta a ďalej nie. Ako bohato mi to stačí ale v poslednej dobe rastú pomaly a sú hrozné. Príliš jemné, či čo. Pred pár rokmi som robila tú metódu umývania len sódou a octom, farbila som zásadne hennou. Boli zdravé aj keď zo začiatku som si ako "socka" pripadala. Len pri henne je bordel a ja mám čierne vlasy takže to takú zvláštnu farbu malo. Tuhý šampón som tiež skúšala ale neočaril ma. Ale poznám kopec žien, čo s ním má dobré skúsenosti. Teraz čakám kedy dorastú a chystám sa opäť na trvalú. :o)
@merlinja hennu som pouzivala aj ja tu co nefarbi. Potom som si do toho pridavala 1 cajovu lyzicku tizianovej henny a vlasy som na slnku mala take do jemne cerveno-rysava.. ale boli to len take odlesky. Velmi sa mi to pacilo. Ja mam zatial dobre skusenosti s tuhymi samponmi. Vlasy mam po nich naozaj take jemne a ciste. Taky pocit cistoty mam alebo ako to nazvat. Takze za mna pokojnost. Inak farbu vlasov mam svoju prestala som si ich farbit. A hennu by som znovu chcela zacat pouzivat, lenze tu nekupim. Jedine ak by mi niekto z rodiny ci z kamaratov poslal balicek zo Slovenska.
@angela099 napriklad zabal, ktory sa mne osvedcil: vajce, olej-ricinovy, olivovy a kokosovy, francovka.
Kavova kura aj s tymi zrnieckami. Kofein stimuluje rast vlasov. Henna je dobra na vlasy aj ked ako bolo spomenute vyssie, ze je z toho bordel, ale zabaly z henny su dobre.
Cisto olejove: ale vtedy davam len 1 druh oleja.
Avokadova maska: avokado popucit, pridat vajce, kokosovy, ricinovy a olivovy olej alebo len jeden z nich, med vymiesat do kasicky naniest na vlasy a nechat posobit aspon 30 minut. Ja si vlasy zakryvam alobalom, sackom a uterakom. Vsetky masky ci zabaly nanasam na vlhke vlasy.
CIsto medova maska je dobra alebo medovo olejova. Medovo vajecna. Mozes skusat rozne kombinacie, aby si zistila co tebe najviac vyhovuje.
ricínový olej + kofeín pomohol mne celkom
hlavne mi začali rašiť nové vlásky