Problém zo zrakom, či skôr psychická porucha?

nikolaniky
22. okt 2019

Prajem pekny deň, chcem zistiť,poprípade poradiť s jedným problémom. Ešte ako dieťa som mala problém pred spaním, keď som zavrela oči cítila som sa straše miniatúrna opriti priestoru, a zas keď som ich otvorila cítila som sa ako obor. V detstve mi robili všetky vyšetrenia, žiaľ všetky výsledky boli poriadku a nedošlo sa na to čo mi to spôsobuje. Teraz po rokoch som ten pocit znova zažila a ja neviem čo si mam o tom myslieť. Zažili ste niečo podobne?
Za každú odpoveď ďakujem.

hanata
22. okt 2019

Mala som nieco podobne, ale nikdy som to neriesila, boli to akurat neprijemne sny v detstve. Ako dospela som to mala mozno 2x. Myslim, ze to nie je problem so zrakom ani psychicka porucha. Skor fantazia. Ak ti to nerobi nejake extra neprijemnosti, tak by som sa tym vobec nezatazovala.

slavkasobanska
22. okt 2019

@nikolaniky ahoj možno v podvedomí to máš , ja niekedy mávam niečo podobne a už to neriešim a teraz v pohode držím palce

nikolaniky
autor
22. okt 2019

@hanata ďakujem..spôsobuje mi to hrozne závrate a nespavosť neviem čo s tým robiť..

hanata
22. okt 2019

@nikolaniky Aha, tak potom asi skusit lekara. Najskor obvodaka, uvidis, ku komu ta posle, ci neurolog alebo psycholog. Nemas nejaky spustac toho? Nevsimla si si nejaku pravidelnost alebo co?

eva_eva
22. okt 2019

By som povedala, že môže byť aj psychika trochu problém, môže to byť aj nejako jak si na tom psychicky, ako sa cítiš 😉