Problémy po extrakcii
Problémy po extrakcii 38
Ahojte som viac ako týždeň po extrakcii zuba múdrosti. Prvé dni som mala bolesti. Ešte stále mam napuchnute lice, a stále ma boli hrdlo na tej strane. A k tomu cítim akoby ma boleli zuby na druhej strane. A boli ma aj krčná chrbtica a uzliny. Mali ste take problemy? Po extrakcii som 9 den.
Nie,nemala a to mi ju dokonca vysekávali a zašívali. Druhá vytrhnutá normálne a tiež žiadne ťažkosti.
@domka222 mozes mi prosim napisat,ako si zvladla vysekavanie a sitie?? Caka ma to buduci tyzden, a bojim sa ako cert kriza😀
@domka222 mozes mi prosim napisat,ako si zvladla vysekavanie a sitie?? Caka ma to buduci tyzden, a bojim sa ako cert kriza😀
@laskonka_lasky tak pravdu,príjemné to nebolo🤭 ale to zvládneš. Mne sa potom spravila na líci ešte fajná modrina. Ale ako som písala, hojenie úplne v pohode. Zjedla som len jednu tabletku proti bolesti počas hojenia.
@anonym_autor asi je tam zapal, zvyknu davat atb ked je problem. Komunikovala ai zo zubarom?
@anonym_autor išla by som k zubárovi, ja som mala tiež problémy po vytrhnutí viac ako 5 dní tak mi dal ATB a chodila som aj na čistenie, nakoľko som tam mala úlomky kosti
No mne hned nasadil ATB, ktoré som sobotu dobrala. A aj mi tu ránu zasival.
@anonym_autor išla by som k zubárovi, ja som mala tiež problémy po vytrhnutí viac ako 5 dní tak mi dal ATB a chodila som aj na čistenie, nakoľko som tam mala úlomky kosti
@janka1224 úlomky kosti? Ako nato prišli? Mne ten zub v celku vytrhol.
@janka1224 úlomky kosti? Ako nato prišli? Mne ten zub v celku vytrhol.
@anonym_autor ja som v tej rane cítila také pichanie a na dotyk ako keby tam niečo bolo. Mala som to stále opuchnuté a aj uzlinu som mala. Zub mi vytrhol tiež celý ale potom sa uvolnila kosť a prišiel ten zápal.
Urcite volaj zubarovi. 9 dni po taketo nieco nie je ok.
@anonym_autor ja som v tej rane cítila také pichanie a na dotyk ako keby tam niečo bolo. Mala som to stále opuchnuté a aj uzlinu som mala. Zub mi vytrhol tiež celý ale potom sa uvolnila kosť a prišiel ten zápal.
@janka1224 a to čistenie bolelo?

Nie,nemala a to mi ju dokonca vysekávali a zašívali. Druhá vytrhnutá normálne a tiež žiadne ťažkosti.