Problémy po gastroskopickom vyšetrení
Dobrý deň, v Apríli tohto roku mi na gastre brali 2 vzorky jednu so žalúdka a jednu z čreva. Chcem sa opýtať či je normálne keď ma odvtedy stále pichá v žalúdku, a mám nafúknuté črevá tak že vyzerám ako v 3-4 mesiaci a pocit plných čriev. Som vysoká 170cm a vážim 50kg, od vyšetrenia nedokážem nič zjesť pretože nemám chuť v ústach a vlastne nemám chuť na nič, len nasilu bez chuti do seba tlačím jedlo lebo jesť treba. Navyše od vyšetrenia som prestala mávať menzes. Doktory sa mi smejú že to nie je možné aby som vôbec cítila nejakú bolesť po vyšetrení a že to mám psychosomatické, neviem či zrovna to ako vyzerám a sa cítim je psychické.. pred vyšetrením som samozrejme viedla normálny bezbolestný život.. budem rada ak sa nájde niekto kto mal podobný problém ako ja a pomôže mi sa z tohoto dostať ďakujem.
@marusa771 Dobrý deň, je to už nejaký čas ale pamätáte si kedy a ako vám to prešlo? mali ste aj iné nepríjemnosti po gastroskopii? Ja mám stále mierne bolestivé hrdlo, akoby som tam niečo mala, mam tlak na hrudníku, prelievanie v črevách a pobolieva ma v podbrušku (na pravej strane viac). zisťujem, či mal to niekto podobné a či to prešlo časom...ďakujem vopred za odpoveď
@majkabacovie Zdravím, toto mi nepríde ako následky po gastroskopii okrem toho hrdla teda. Ale záleží čo vám robili, ak to isté čo mne tak to máte na úplne inom mieste a nemá to s tým nič spoločné. Čo sa týka nechutenstva to prešlo po pol roku ale následky mám dodnes, každodenné bolesti a kŕče v žalúdku, po jedle, bez jedla proste v každom stave..

@thehenrieta dobrý deň chcela by som sa opýtať či ešte vás to boli v žalúdku a pichá a koľko ti trvalo pokiaľ vás to prešlo aj mne urobili gastro zalutku a asi mesiac už je čo mi urobili gastro ale stále cítim bolesť žalúdka a pri žalúdku na pravej strane má pichá či je to normálne ?
@marusa771 Dobrý deň, je to už nejaký čas ale pamätáte si kedy a ako vám to prešlo? mali ste aj iné nepríjemnosti po gastroskopii? Ja mám stále mierne bolestivé hrdlo, akoby som tam niečo mala, mam tlak na hrudníku, prelievanie v črevách a pobolieva ma v podbrušku (na pravej strane viac). zisťujem, či mal to niekto podobné a či to prešlo časom...ďakujem vopred za odpoveď