Problémy po kolonoskopii
Dobrý deň
Som týždeň po kolonoskopii
Vraj bola kolonoskopia veľmi obtiažna lebo mám výrazne ohyby
Vyšetrenie si veľmi nepamätám lebo som mala oblbovak…
Už týždeň sa mi nemení stolica , stále hnačky .. je to ok?
Probiotiká užívam ale 4 dni čiže to asi je malo .. na nejakú úpravu …
Žalúdok mám úplne otočený … nechuti mi veľmi jesť…
A stále cítim také popichavanie v ľavej časti dole.. ako je prvá ,,zákruta,, a teraz po týždni mám také jemne pichanie s diskomfort v oblasti pupku.. nenašli mi nic, vraj to je vserko číste .. ďakujem za každú radu 😢
@zabka79 fuh dúfam že mi to prejde a čo si pociťovala tie dni po kolono? Tiež mám porad mindraky že či by neco nepoškodili 🤦🏻♀️ale človek si asi namýšľa
Tie probiotiká som si hneď objednala ♥️
@klaudinkax kolono je zasah,navyse vyplachne dobre bakterie a citala som ze trva pol roka kym sa tie bakterie obnovia, asi mas citlivejsie crevo...mna bolelo a pichalo brucho tak divno, potom to nafukovanie a cela som bola rozhodena...uvidis ze za par dni to uz pre teba nebude tema ale este sa par dni setri
@zabka79 och a to musis teda casto ze? tak skoro fuuu :( mate to v rodine?
@balerina2025 kazde dva roky...ano v rodine ale nie v blizkej ale dost vzdialenej
@balerina2025 kazde dva roky...ano v rodine ale nie v blizkej ale dost vzdialenej
@zabka79 uffff ale aspon si sledovana.
@klaudinkax kolono je zasah,navyse vyplachne dobre bakterie a citala som ze trva pol roka kym sa tie bakterie obnovia, asi mas citlivejsie crevo...mna bolelo a pichalo brucho tak divno, potom to nafukovanie a cela som bola rozhodena...uvidis ze za par dni to uz pre teba nebude tema ale este sa par dni setri
@zabka79 ja napr ked mam plyny, tak citim pri konecniku bolest taku tupu. ale to mam po kolonoskopii. predtym som to nemala.
@zabka79 ja napr ked mam plyny, tak citim pri konecniku bolest taku tupu. ale to mam po kolonoskopii. predtym som to nemala.
@balerina2025 no endoskop urobil svoje, podrazdil to, kazdy mame svoju toleranciu

@balerina2025 dneska som si dala po kolono prvý krát sladké - brumika cokol a bolesť a hneď hnačka
Potom som dala termix a zasa hnačka
Asi to vyprodukuje to mliečne viac
@klaudinkax magneticka rezonancia, pozri gugl. vies, radsej nech ta pozru.
@klaudinkax divne, tie hnacky.