Problémy po kolonoskopii
Dobrý deň
Som týždeň po kolonoskopii
Vraj bola kolonoskopia veľmi obtiažna lebo mám výrazne ohyby
Vyšetrenie si veľmi nepamätám lebo som mala oblbovak…
Už týždeň sa mi nemení stolica , stále hnačky .. je to ok?
Probiotiká užívam ale 4 dni čiže to asi je malo .. na nejakú úpravu …
Žalúdok mám úplne otočený … nechuti mi veľmi jesť…
A stále cítim také popichavanie v ľavej časti dole.. ako je prvá ,,zákruta,, a teraz po týždni mám také jemne pichanie s diskomfort v oblasti pupku.. nenašli mi nic, vraj to je vserko číste .. ďakujem za každú radu 😢
Išla by som lekárovi. To je dlho týždeň mať hnačky a bolesti.
@isis234 bola som Včera na krvi tam … vraj z krvi je všetko ok
To mi volala sestrička a ma mi ešte volať poobede doktorka
@isis234 bola som Včera na krvi tam … vraj z krvi je všetko ok
To mi volala sestrička a ma mi ešte volať poobede doktorka
@klaudinkax
to by skôr chcelo som alebo mr
@klaudinkax nie to nie je normalne,
mala som kolono pted tyzdnom a stolica je normalna
ale creva si trocha citim stale...take pichanie na lavo v boku hore...a dole ked mam plny mocak mam divne pocity dole
@klaudinkax
to by skôr chcelo som alebo mr
@svetlonos sono som bola vraj ok
A mr mi dnes volala doktorka že mi pošle výmenný na mr tenkého čreva vraj
@klaudinkax nie to nie je normalne,
mala som kolono pted tyzdnom a stolica je normalna
ale creva si trocha citim stale...take pichanie na lavo v boku hore...a dole ked mam plny mocak mam divne pocity dole
@balerina2025 neviem volala mi že krvné testy ok že sa nemám stresovať a hneď že keď sú hnačky treba ísť na gastroskopiu
Alebo že mi pošle nejaké atb na hnačky
A že mr tenkého čreva
@balerina2025 neviem volala mi že krvné testy ok že sa nemám stresovať a hneď že keď sú hnačky treba ísť na gastroskopiu
Alebo že mi pošle nejaké atb na hnačky
A že mr tenkého čreva
@klaudinkax pozri, klud, hlavne je ze ti urobia vyetrenie navyse, to bezne zas neposielaju.
naozaj to nemusi byt nic, ja mam tiez este take bolesti ked kakam, ked citim ze ide stolica. ale ak mas krv ok aj kolomno bolo..
nech ti urobia vysetrenia a uvidite, potom napis.
neprehnala si to s probiotikami?
ja som ziadne nebrala...po kolono
a vlastne preco si sla na kolono, mala si ake potiaze
@klaudinkax pozri, klud, hlavne je ze ti urobia vyetrenie navyse, to bezne zas neposielaju.
naozaj to nemusi byt nic, ja mam tiez este take bolesti ked kakam, ked citim ze ide stolica. ale ak mas krv ok aj kolomno bolo..
nech ti urobia vysetrenia a uvidite, potom napis.
neprehnala si to s probiotikami?
ja som ziadne nebrala...po kolono
a vlastne preco si sla na kolono, mala si ake potiaze
@balerina2025 neviem no .. uvidíme .. skusim par dni úplne suchu stravu
Mám probiotiká ..
najskôr som cítila diskomfort v ľavej strane dole, teraz cítim v ľavej strane vyššie, bližšie k pupku 🤦🏻♀️
Ja už neviem ..
no kolono som mala ísť už dávnejšie kvôli nedostatku železa , a mala som poz test na okul krvácanie
Ale teda povedala že všetko je ok
Tak ja neviem prečo to takto pociťujem po tej kolonoskopii
Akurát viem že mi vravela že išli ,,do mňa,, celkom tri krát
Najskôr na ľavo potom na chrbáte potom na právo kvôli tým ohybom
Tak či mi tam niečo rozdrazdili potlačili… neviem
Mám probiotiká ..
najskôr som cítila diskomfort v ľavej strane dole, teraz cítim v ľavej strane vyššie, bližšie k pupku 🤦🏻♀️
Ja už neviem ..
no kolono som mala ísť už dávnejšie kvôli nedostatku železa , a mala som poz test na okul krvácanie
@klaudinkax okultne su vacsinou hemace, ak je kolono ciste...
man to tiez tak vsakovako boli..tie creva...hore dole..ale zas nie extra
ak nedostatok zeleza, mozes mat helikobakter, takze sa na to opytaj lekarky, mna poslali na hadicu...cakam na vysledky
@klaudinkax okultne su vacsinou hemace, ak je kolono ciste...
man to tiez tak vsakovako boli..tie creva...hore dole..ale zas nie extra
ak nedostatok zeleza, mozes mat helikobakter, takze sa na to opytaj lekarky, mna poslali na hadicu...cakam na vysledky
@balerina2025 a veď heliko by zistili aj zo stolice nie ? A hemeroidy by mi asi videla .. či?
Mám probiotiká ..
Ja už neviem ..
@klaudinkax ano ja som rozbita aj tyzden a viac, skus proibs sacky je to aloe ukludni rozdrazdene creva. Tiez som sa bala ze mi co natrhli...ale vsetko sa ukludnilo...
@klaudinkax ano ja som rozbita aj tyzden a viac, skus proibs sacky je to aloe ukludni rozdrazdene creva. Tiez som sa bala ze mi co natrhli...ale vsetko sa ukludnilo...
@zabka79 áno presne mám aj ja tie myšlienky
Teraz si dala jogurt a hneď na wc .. bolesť okolo pupka .. ale sacky ?
Ved si nedavaj mliecne vyrobk, tie pri podrazdenych crevach nie su vhodne. Ani ziadne jedla, co nafukuju. Daj si lahku dietnu stravu, taku, ako si mala pred kolonoskopiou. Nezatazuje creva. Probiotika si daj v maximalnej davke, ake pribalovy letak dovoluje.
Ved si nedavaj mliecne vyrobk, tie pri podrazdenych crevach nie su vhodne. Ani ziadne jedla, co nafukuju. Daj si lahku dietnu stravu, taku, ako si mala pred kolonoskopiou. Nezatazuje creva. Probiotika si daj v maximalnej davke, ake pribalovy letak dovoluje.
@mk1111111111 áno asi som sa nechala uniesť a dala som termix .. uvidím.. vyskúšam diétne … či sa to nejako upravi… než som šla na kolono všetko bolo ok mohla som všetko
Teraz ani káva vo mne nevydrží
@zabka79 ja slepica zacala s brokolicou lebo sak na zaludok dobre.. :/ jasne ze nafukovalo
@zabka79 áno presne mám aj ja tie myšlienky
Teraz si dala jogurt a hneď na wc .. bolesť okolo pupka .. ale sacky ?
@klaudinkax uplne ta chapem ja som citala skusenosti kedy tu kolonoskopiu proste pokaslali a urobili hrube chyby...som si povedala ak prezijem nikdy viac....fakt este po tyzdni ma brucho bolelo...ziadne mliecne si nedavaj...mna gastro odporucila ten proibs na ukludnenie criev. Nakoniec asi po 10 dnoch to bolo ok a odvtedy sombola na kolono raz a tento rok znova 🙄
@zabka79 ja slepica zacala s brokolicou lebo sak na zaludok dobre.. :/ jasne ze nafukovalo
@balerina2025 dieta low foodmaps je fakt vhodna par dni
@balerina2025 dieta low foodmaps je fakt vhodna par dni
@zabka79 noo..dieta mala som asi tyzden jedla kuracie ryza...
@balerina2025 a veď heliko by zistili aj zo stolice nie ? A hemeroidy by mi asi videla .. či?
@klaudinkax nemusia vzdy zistit heliko zo stolice. tak mi povedali
@klaudinkax ano videla by ti. ja mam ale uplne male nastastie
@klaudinkax uplne ta chapem ja som citala skusenosti kedy tu kolonoskopiu proste pokaslali a urobili hrube chyby...som si povedala ak prezijem nikdy viac....fakt este po tyzdni ma brucho bolelo...ziadne mliecne si nedavaj...mna gastro odporucila ten proibs na ukludnenie criev. Nakoniec asi po 10 dnoch to bolo ok a odvtedy sombola na kolono raz a tento rok znova 🙄
@zabka79 a ty mas ake problemy ked tak casto chodis
@zabka79 a ty mas ake problemy ked tak casto chodis
@balerina2025 urcerozna kolitida uz 17 rokov
@balerina2025 urcerozna kolitida uz 17 rokov
@zabka79 och a to musis teda casto ze? tak skoro fuuu :( mate to v rodine?
@zabka79 fuh dúfam že mi to prejde a čo si pociťovala tie dni po kolono? Tiež mám porad mindraky že či by neco nepoškodili 🤦🏻♀️ale človek si asi namýšľa
Tie probiotiká som si hneď objednala ♥️
@klaudinkax povedala že tam bolo všetko čisté
Pred kolono som bola ok teraz mám všetko otočene 😢
@klaudinkax ano videla by ti. ja mam ale uplne male nastastie
@balerina2025 povedala že tam bolo všetko čisté
@balerina2025 povedala že tam bolo všetko čisté
@klaudinkax no a kedy mas mri? drzim ti palce.
ja mam tiez haluzne pocity v creve ale stolica je normalna.
@klaudinkax povedala že tam bolo všetko čisté
@klaudinkax pred kolono si nemala hnacky?
@klaudinkax no a kedy mas mri? drzim ti palce.
ja mam tiez haluzne pocity v creve ale stolica je normalna.
@balerina2025 mala dva týždne pred
Potom sa to upravilo
Poto prišla clensia ten roztok a po vyčistení prišli hnačky zasa po kolono
Na mri tenkého čreva budem volať zajtra za termín
Aj keď neviem na čo to je
@klaudinkax pred kolono si nemala hnacky?
@balerina2025 dneska som si dala po kolono prvý krát sladké - brumika cokol a bolesť a hneď hnačka
Potom som dala termix a zasa hnačka
Asi to vyprodukuje to mliečne viac

Išla by som lekárovi. To je dlho týždeň mať hnačky a bolesti.