icon

Problémy po trhaní zubov a následky anestézie

majulikmajka
16. apr 2025

Chcem sa pýtať či ma niekto takí skúsenosť a ako ste ti riešili ,behom 10 dni SIM mala vytrhnuté 2 zuby a anestéza asi 4x, po poslednej mi predpísali proti bolesti antibiotiká a vzala dom aj flektor,večer som začala pociťovať zimný jazyk pocit pálenia aj v hrdle aj na jazyku a pocit ako keby tŕpol alebo niečo také ,ten pocit dnes celý deň pretrváva a tiež vkuse Pali jazyk aj hrdlo ,z toho brutálne úzkosti celú noc som nespala …

koniarova
16. apr 2025

@majulikmajka čoho sa vlastne bojis?

mariska1989
16. apr 2025

ATB kvôli trhanie isto nie . Aši si dačo prepočula napr zápal atď. Mne teda trhali par x ale nikdy som takéto nič nemala takže isto nič spoločné s trhanim

tinka_1807
16. apr 2025

@majulikmajka Je možné, že si mala pod zubom zápal a preto ti dali ATB. Ale tŕpnuť jazyk by ti nemal. 🤔 Ak sa necítia dobre choď to zajtra skontrolovať.

koniarova
16. apr 2025

Jazyk ti tŕpne, lebo si to nahováraš. Si v strese,že berieš lieky. A bojíš sa, že si mala veľa krát anestéziiu. Ale všetko je podľa mňa v poriadku a lekár postupuje správne. Behni zajtra pre istotu na kontrolu.

majulikmajka
autor
16. apr 2025

@koniarova nemám si čo nahovárať lebo to začalo včera večer nikdy predtým Som nic také nemala a hej vravel že mám zápalenu ranu tak preto ATB ,nehovorím že mi tŕpne ale Pali ma cele hrdlo dnes a jazyk pocit ako keby tŕpol a tiež Pali

koniarova
16. apr 2025

@majulikmajka behni zajtra k zubárovi. Možno antibiotiká nesedia

nikoletkaa32
18. apr 2025

Môže to byť že ti antb.nesedia

majulikmajka
autor
19. apr 2025

@nikoletkaa32 augmentin mi dali A to je najväčši bordel ,ktorý existuje…už 3 deň ma neskutočne Pali hrdlo a hlavne viac ta strana kde mi trhali zuby, postupne sa pálenie presunulo aj do nosa ..v nemocnici mi dali na alergiu všetko čo mali ale nič sa nezmenilo

nikoletkaa32
19. apr 2025

@majulikmajka Majka no mali ti dať Dalacin 300
Ten je najlepsie znesitelny a pomaha ..

bara_borka
19. apr 2025

@majulikmajka moze byt, ze ihla ti trosku poranila nerv, stava sa, kazdy ma ten priebeh nervu troska odlisny. Regeneracia pojde pomaly. Treba ist na kontrolu zubarovi. Uzivat revitanerv strong alebo milgammu n dlhodobo.