Problémy po vybratí štítnej žľazy
Ahojte chcem sa spytat ci ma niekto podobny problem po uplnom vybrati stitnej zlazy, maa ju vybratu feb 2009 tj 5 rokov a beriem euthyrox 125 a 112 a trapia ma bolesti ma hrudi a ramien castejsie praveho, chodim aj na reumatologiu a robili i testy na reumaticke faktory a vsetko negativne, beriem len vapnik a alpha d3 na odvapnene kosti, a od bolesti mam dexadol, neviem ci by som mala zajst aj na kardiologiu, uz som zufala aj tie prasky pomozu max na 3 hodiny 😒 poradte nieco takto sa mi neda fungovat 😢 mam 25 rokov a som na maminom ucte
@lienockamamicka moze byt, ze si predavkovana, t.j. ze mas priliz vysoku davku hormonov. Aku mas hladinu hormonov stitnej? Ladviny funguju normalne? Skus sa spytat aj tu: https://www.modrykonik.sk/group/2168/
hormony stitnej zlazy by mali byt ok bola som v stredu na kontrole....a oblicky neviem to ma nenapadlo...
@lienockamamicka podla poslednych vyskumov sa zistilo,ze ludia, ktorym nefunguju dobre oblicky maju nabeh na pomalu stitnu zlazu. Ale plati to aj naopak. Ak sa smiem spytat, preco uz nemas stitnu- dost v mladom veku. 😒
Ahoj, mne tiez vyoperovali celu stitnu v 2009 /29rok/. Brala som euthyrox 100. Lekar povedal, ze by som nemala mat ziadny problem. A ani som nemala a dnes mam aj 4mesacne babatko. Pocas tehotenstva som brala euthyrox 125.Aj moja mamka ma vyoperovanu celu stitnu /ona chodila aj na ozarovanie iodom/ale potom tiez nemala ziadny problem.Podla mna,bude to nieco ine.Ale to je len moj nazor.
Mne po operácii štítnej padajú vlasy, hore na hlave sa mi robí plesina :( som 4 mesiace po operácii..

@lienockamamicka neviem ci sa teda spravne vyjadrim tu ale mam kamosku ktorej ju tiez vybrali a trvalo to vyse dvoch rokov kym jej poriadne doupravovali hladinu liekov.moze byt ze by si mala nespravne nasadene lieky a tym problemy?