icon

Problémy s menzesom

betuska81
21. feb 2014

Ahojte baby moje, stredu som mala ružový výtok a v štvrtok červéný, dnes v noci sa mi spustila no dalo by sa to nazvať menzes. Nie je to tak docela menzes je to len taký krvavý výtok. Možem to mať z toho že som prechladnutá? Lebo momentálne som. No a moj problem je ten že zajtra idem na svadbu a výtoku sa chcem zbaviť. Ako sa dá prirodne skratiť alebo zoslabiť? Pijem čistu citronovu šťavu a jem vitamin c tie kysle oranžove tablety. Dnes som mala už. Dievčence prosim dajte rady 🙂

kiki68
21. feb 2014

ahoj, vies co nezaberie asi v tejto faze uz nic,bud sa to rozbehne,alebo nerozbehne do kramov, ja som toto mala uz par krat, neviem cim to bolo,u Teba to bude urcite z prechladnutia. Ten citron to sa musi vraj tyzden pred tym,nez mrcha pride ci ako (tak mi to vysvetlovala sesterka,co to skusala velakrat), ja som raz skusala aj norethisteron na oddialenie mrchy,nezabralo,ale hnacku som chytila teda poriadnu. Takze kaslat na to,radsej si daj tampon,alebo tu specialnu spongiu,ak by si tam planovala viac vyvadzat s partnerom 😉 Ako s tym citronom nic nepokazis,len aby ti este nebolo od zaludka zle...

betuska81
autor
21. feb 2014

@kiki68 ďakujem ti za radu, no dufam že ten citron tršku zabere. Ten vytok je taky krvavy a niekedy ide niekedy sa zastavi. Momentalne sa zastavil. Nemam žiadne bolesti zatial. 🙂

kiki68
21. feb 2014

no tak uvidis,co bude 😉 mozno citron zabral,alebo telo si povedalo,ze uz bolo vytoku dost 😉

betuska81
autor
21. feb 2014

Jedna milá pani mi už poradila že 2 cm nad lavím členkom silno stlačiť a do hodinky oslabnú a potom až prestanú uplne 🙂 No i tak ti ďakujem, si zlatá 🙂