icon

Problémy s nohami po turistike

jessicaaaaaaa
Včera o 20:11

Dobrý večer, uz neviem co dalej robit tak skusit si popytat rady tu. V lete som brigadovala na hoteli, od vtedy ale ma strasne boli prava noha, priehlavok, neskor som bola aj na vychadzke turistickej, tam som blbo stupla na nohu, boli to pri chodzi a aj ked len pohnem prstami na tej nohe, boli to do teraz bez zlepsenia. Bola som u lekara, poslal ma na ortopediu. Tak bola som na ortopedii, aj na rontgene ale bolo mi povedane, ze ziadne abnormality nie su, ze nic s tym nemam, se si to mam ladovat a bandazovat, no ono to nepomaha🙂 VÔBEC. Este ten doktor mi to stlacil a ked som povedala au tak on ze ma to tak urcite neboli, ze poprosi bez zvukovych signalizacii.
Nemozem tou nohou ani normalne pristupit, vsimla som si teraz, ze ono to mam v oblasti priehlavku opuchnute trochu, obcas ma trha na chodidle pri chodzi, no stipe to.

lukbe
Včera o 20:18

Asi treba rehabilitácie, vymenila by som ortopeda.

vler
Včera o 20:19

Je mozne ze tam je nejake poskodenie ktore na rtg nie je vidno, ale mohlo by byt identifikovane mag rezonanciou

tyrkysova_lentilka
Včera o 20:26

Ja som mala veľmi podobne stavy keď som mala zapálené šľachy, skús iného ortopéda, sú aj takí ktorí sa špecializujú na kĺby ap. Ten môj to zistil na prvý dotyk.

Ja som mala obe nohy naraz, ani som poriadne nechodila, len som sa šúchala :D
Pichol mi kortikoidy a dávala som krém (tuším aulin), úplne to prešlo do dvoch týždňoch