Problémy s vyprázdňovaním a úzkosť pri toalete
Ahojte. Mozno to niekomu bude smiesne ale vzdy ked mam ist na velku akoby panicky atak, rozbucha srdce. Potom idem a je mi blbo a nevolno este vcelku hodny cas. Nemam ziadnu traumaticku spomienku ani nic take. Ale mam problem so zaludkom, dlho a zle mi travi ale hanbim sa s niecim takymto ist k lekarovi. Riesila som to aj so psychiatrickou ci nie som magor a vraj to sa tazko hodnoti. Lebo bez vetra sa ani listok nepohne. Povod to v niecom mat musi.
Závisí to od toho, čo jedávaš. Ovocie, zelenina, vlákniny, mak, mrkva, olejnaté semiačka a keď už nič iné, kúp si Guttalax. Na všetko je riešenie.
Co je hanba na tom ze ta boli zaludok? Alebo si kup pancreolan v lekarni ten pomaha, hylak na zlepsenie crevnej mikroflory. Da sa vsetkemu pomoct ale nie cakanim
@loliki ale ja nemam problem so zapchou
@evuska135 hylak uzivam alebo svedske kvapky ked netravi ale ja skor riesim tu uzkost, ze preco 🙆♀️
Nevadí, aj tak sa budeš tešiť, že si dobehla na WC. 🙂 Pôjde to rýchlo a nemáš čas riešiť úzkostné stavy. 🙂
Skus si na wecko vziať krížovky. Alebo telefón, nech odvedies pozornosť od toho. Alebo knihu, to je jedno. Zamestnaj myseľ. Skus pomenovať presnejšie, z čoho máš tu úzkosť? Ci nájdeš niečo na papieri, alebo máš hemoroid, alebo z čoho presne ta úzkosť pramení?
@loliki moj problem je casto aj to, ze ma prezenie a to je sila, ze je to sprevadzane uzkostami
@1fifinka1 mne to nie je na zachode ale napr. hodinu pred busi srdce atd. potom idem na WC a normalne to odznie 🤷♀️
Ja by som to riesila psychoterapiou
Opytaj sa ci si nemala v destve s tym nejaku traumu
Možno treba zistiť alergiu na potraviny. Laktóza, lepok, arašidy.... Urob dobre sebe a zisti, v čom je problém. Zaslúžiš si to. Lekári ti pomôžu, poradia. Potom ti bude oveľa lepšie a zmiznú tráviace aj psychické problémy. My tu v dobrom dáme rady, ale pomôcť v skutočnosti nevieme.

Co je hanba ist k lekarovi