icon

Problémy so srdcom a očkovanie proti Covid-19

lenculienka
11. nov 2021

Chcem sa spýtať, či je tu niektorá z vás, čo má problémy so srdiečkom a dala sa očkovať. Ja mám extrasystoly, silný tlkot srdca, že mi to vidno aj cez tričko. Nikdy som sa nechcela dať očkovať, bojím sa, čo to s tým srdcom urobí, ale už to nezvládam psychicky, ako na mňa tlačí zamestnávateľ.

Strana
z5
irusa
8. dec 2021

@anickaaa6aaa strašné....

medek
8. dec 2021

@shee11 ano toho Lakotu, ktorý bol primárom Národného onkologického centra, ktorý liečil onkopacientov 30 rokov na rozdiel od Visolajského, a kedže si dovolí povedať niečo proti očkovaniu, čo sa až hystericky cenzuruje a maže, tak sa samozrejme SAV dištancovala. Existujú aj iní, mediálne nepretláčaní lekári z praxe (napr. Dr. Hanáčková kardiologička z Rimavskej soboty, počula som aj českých lekárov) zas potvrdia, že tak ako boli komplikácie s trombózami po covide, tak sú aj po očkovaní. Proti plošnému očkovaniu hovoria aj ďalšie svetové kapacity Luc Montagnier (nositeľ Nobelovej ceny za objav HIVu), vývojár vakcín Geert Vanden Bossche, kardiológ Peter McCullough varuje, že u detí astronomicky narastie počet myokarditíd (pritom bunky myokardu sa nevedia regenerovať). Aj český imunológ, imunofarmakológ, vakcinológ Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, DSc. a virologička MUDr. Peková sa vyznajú troška viac v danej tematike a vedia to podať zrozumiteľne aj pre laika.

shee11
8. dec 2021

@medek Dobre. Len tak na okraj, v Amerike zaockovanych 5 mil.deti a ani jedna myokarditida. Kde spravili soudruzi chybu 🙂🙂 A Pekova, vážne? To su mena hodné Slovan TV. A nespominam neockovaneho dr.konspirstora Pijaka, o ktoreho sa staraju zapredani lekari na kramaroch.

medek
8. dec 2021

@miskaska a ešte k 8:33, máš pravdu, že to nie je génová terapia, lebo tým nikoho neliečia, ale génová manipulácia to je, aj podľa Prof. MUDr. Hrušovského Štefana, CSc., Dr. SVS. Je to vpravenie časti génu do zdravého organizmu, ktorý začne na základe tej genetickej informácie vyrábať telu cudzie (toxické) bielkoviny. Mimochodom tie bielkoviny (spike) vedia prejsť aj cez mozgovú bariéru do mozgu a pôsobiť ako prióny- deštruovať mozgové bunky (choroba šialených kráv, u ľudí Creutzfeld- Jacobs)
Ten prepis RNA do DNA je tiež niečo nové, čas ukáže....
Práve preto, nie že som sa rozhodla veriť tomu, že vakcína mení genóm, ale radšej neveriť vakcíne na chorobu, ktorá má úmrtnosť cca 0,3 %. Akosi mi je zvláštne, že sa každý vyjadril len k textu, ale nie k tej tabuľke od WHO, ktorá jasne ukazuje abnormálny nárast nežiadúcich účinkov za necelý rok, dávam ju ešte raz

irusa
8. dec 2021

@medek myslím,že zbytočne s nimi diskutujes..nemá to zmysel.. kľudne im tu moju dávku darujem a môžu si ju aplikovať ešte raz..tak ako povedal jeden nemenovaný politik aj tri do oka

medek
8. dec 2021

@shee11 to vážne ani jedna myokarditída? 😲 to si k tomu kde prišla? Vysolajsky povedal? Po vakcíne je v Európe uznaných už cca 30 tisíc úmrtí, Slováci majú násobne lepšiu odolnosť voči NÚ vakcíny, u nás je len 7 uznaných úmrtí, my dostávame asi kvalitnejšie vakcíny 😀, u nás sa na ne nezomiera..... Vážne Peková, to by som chcela vedieť ako Ty dokážeš posúdiť čo povedala, alebo Tebe celkom stačilo, že Sabaka alebo nejaký 28-ročný farmaceut platený americkou farmafirmou z Očami farmácie povedal, že nie je autorita? Mimochodom Piják očkovaný bol..... ale nie....hádam si uverila bombastickým titulkom v Sme a denníku N? a stará sa oňho lekár s 3-mesačnou praxou....

shee11
8. dec 2021

@medek Staci mi, ze tito vedci uverejňujú svoje studie v Zem a Vek 🙂 Dobre, neockujme sa, nechajme pomriet vsetkych 60+ a bude pokoj, ci ako? Naozaj ako by si to vyriesila? Preco my mame kolaps nemocnic a Dansko, Svedsko, Uk, portugalsko a ine nemaju? A este k tomu, ze ked je epidemia nema sa ockovat, ale vsetky escape varianty vzniky v slabo ockovanych krajinach, India, Brazilia, jar, afrika. Ups.

miskaska
8. dec 2021

@medek nebojis sa spike proteínu pri prekonávaní ochorenia Covid-19?

mironka
8. dec 2021

@lenculienka a nemozete dostat vynimku z ockovania? Ak by Vam lekar neodporucil ockovanie. Zamestnavatel by to mal respektovat. Ci?

medek
8. dec 2021

@shee11 no vidíš to je problém, že Ti to stačí, že si myslíš, že sú v Zem A vek, a že tam uverejňujú svoje štúdie, však oni nemajú žiadne ohľadom očk., na to sú zahraničné odborné časopisy, oni ich tam len sledujú, a vedia ich interpretovať. Preto si ich onálepkovala ako alternatívne pseudofakty, lebo to niekto povedal, pritom netušíš o čom hovoria. Na druhej strane, ak si si všimla mainstreamové médiá im nikdy nedajú priestor, lebo môžu ohroziť očkovaciu propagandu. A čo tí zahraniční svetoví odborníci, ktorých som menovala?
A na to si ako prišla, že 60+ umrú všetci na covid bez očkovania? Aj doteraz umreli len niektorí, najmä s komorbiditami, a v prvom rade pre nedostatočnú včasnú ambulantnú liečbu, to si výborne spomenula škandinávske krajiny, Fínsko cca 5,2 mil obyvateľov malo začiatkom 2021 úmrtie okolo 1000 bez očkovania a my 12,5 tis, asi aj vtedy sme robili niečo zle, nie? V októbri 2020 dostali lekári z MZ metodiku - zatvoriť ambulancie a liečiť cez telefón (bolo umenie sa dovolať), a volať sanitku, keď sa dusia, čo bola už rozvinutá cytokínová búrka, sek. bakteriálna infekcia. To u mnohých nemuselo byť keby dostali ATB, imunosupresíva, lieky na riedenie krvi. Ja nehovorím, aby sa neočkovali tí 60+ určitú ochranu to má, len bohužial ako sa ukázalo len na 6 mesiacov, pričom vakcíny znižujú imunitu aj na iné menej vážne infekcie. Ale v žiadnom prípade plošne všetkých vrátane našich detí. A ups, JAR boli len takí blbí, že sa priznali, veď to už bolo rozlezené po svete, mimochodom omicron izolovali u očkovaných v JAR. Na wiki písali , že v slabo očkovaných krajinách ako Afrika je úmrtnosť 0,23 % a v bohatých teda očkovaných cez 1%.

miskaska
8. dec 2021

@medek k tomu tvojmu obrazku s neziaducimi ucinkami: https://www.reuters.com/article/factcheck-who-v...

medek
8. dec 2021

@miskaska Ja som ho už prekonala vo februári, takže vôbec sa nebojím (podľa FLCCC - IMASK+ protokolu- zinok, C, D aj zakazovaný ivermectín, anopirin-kvôli možným trombom, 1 deň teplota 37,8 bez paralenu, pečeňové testy o mesiac ukážkové 😀) . Aj v novembri som bola v karanténe kvôli covidu na pracovisku, v piatok 3 hodiny v aute bez rúška s kolegom (inak aj celý týždeň v kancelárii), ktorý už na druhý deň ležal. A ja nič, nenakazila som sa. Tak tie moje protilátky po prekonaní asi fungujú veľmi dobre. Ďalší abnormálne hysterický 61 ročný očkovaný kolega, ktorý pobehoval v FFP2 to chytil, tiež ležal v sobotu s 39,5 teplotou a utekal na monoklonálne protilátky, nakazil očkovanú manželku. Ale všetci prežili, aj hysterickí aj tí kľudnejší 🙂

miskaska
8. dec 2021

@medekzaujimali nejake dokazy, ktore by podporili teoriu o ADE syndrome po podaní vakciny proti Covid? Ci je niekde popisane, kolko zaockovanyh ludi ho malo. Aspon jednou dávkou uz bolo zaockovanych 55,3% svetovej populacie. Takze nejake udaje uz musia byt zozbierane. A aj k tomu tvrdeniu, ze vakciny znizuju imunitu proti inym ochoreniam.

miskaska
8. dec 2021

@medek a nevadilo Ti, ze spike protein prenika do mozgu?

medek
8. dec 2021

@miskaska mne nie 😀 mne ho imunitný systém zlikvidoval hneď a Tebe to momentálne nevadí?, a údaje sú, len treba hľadať, keď Ťa to zaujíma

miskaska
8. dec 2021

@medek nestihol Ti prejst do mozgu? Neviem, kde sa v mojom tele spike protein tulal po ockovani.

medek
8. dec 2021

@miskaska sa opakuješ, prestáva to byť zaujímavé, tak ostávaj v tom: nevidím nepočujem a neviem

miskaska
8. dec 2021

@medek opakujem sa preto, ze sa tu strasia ludia spike proteinom po ockovani. Ale, ze mnoho ludi lezi po nakazeni aj tyzden v teplotach, kym si telo s virusom poradi a spike protein im prechazda do mozgu je v poriadku?

miskaska
8. dec 2021

Takisto si tu dala nepodlozene tvrdenie o ADE syndrome. Obavy z neho sa nakoniec pri tychto vakcinach nepotvrdili.

medek
8. dec 2021

@miskaska pochop, že zatial nič nevieme, lebo nám chýbajú štúdie, ktoré bude možné vyhodnotiť za 10-12 rokov, čas sa nedá skrátiť. Aj pri chrípke ležíte týždeň v teplotách, môže takisto poškodiť srdce, aj na ňu zomierajú ľudia, ale nie sú také manévre okolo nej. A takisto očkovaný môže ležať týždeň v teplotách po nakazení. A zdravotné problémy niektorí ľudia po očkovaní majú, iní žiadne. Covid tu vždy bude, budeme sa musieť naučiť s ním žiť, len dúfam, že nie s nútenými vakcináciami, o to ide.

shee11
9. dec 2021

@medek Zomreli len niektori s komirditami? Zomrelo kopec ludi predtym zdravych, v sobotu pochoval moj kamarat svoju inak zdravu 65 r.mamu so vcasnou ambulantnou liecbou, ktorá uzivala aj vsemocny ivermwktin. Nie kazdy mal tolko stastia ako ty, trochu pokory. Pisat, ze to mame vylezat a naucit sa s tym zit? Haloooo, plne nemocnice???! A vcasna ambulantna liečba? Co to je? Paralen, ivermektin a vitaminy? Holt, evidentne nefunguje u vela ludi. Lebo to co s tebou covid narobi je v konecnom dosledku vecou nahody. Riesenie?

Odporucam ti sledovať aj fack chceck stranky, aby si videla, ake bludy siria tito " propagandu ohrozujuci doktori" . Esta raz. Veda, cisla. Mimochodom vela robia aj neskutocne amaterske interpretacie dat niekym, kto sa v tom vyzna ako ja v jadrovej fyzike. Zvacsa politici. A vedec sa moze aj pokrajat vysvetlovanim, ze nie, v nemocnici neumiera viac ockovanych. A ake studie nam chybaju? Ziadny virus nema tolko studii ako sarscov2. Ale nie vsetky su kvalitne a splnaju kriteria. To treba rozlisovat. Ade? Nepotvrdilo sa.

miskaska
9. dec 2021

@medek už 2 roky sa učíme s Covidom žiť. A keby boli preplnené nemocnice s pacientami s chrípkou, tak by boli mánevre aj okolo nej.

medek
9. dec 2021

@shee11 mám pocit, že nechápeš čo je včasná ambulantná liečba, vitamíny sú len prevencia (nestačí nasadiť pri pozit teste, najmä D-čko), a paralen? však len tým sa liečilo cez telefon pred rokom. A keď brala IVM, tak kto jej ho dal? Veď u nás skončilo podmienečné povolenie v auguste. Mala ho na čierno? Alebo pod dohľadom lekára??? to bola aká včasná amb. liečba teda?? Nie je všemocný ani ten, každý organizmus reaguje inak. Pri včasnej amb. liečbe sa musí vyšetrovať priebežne lekárom, a podľa potreby nasadiť lieky, na to sú odborníci hádam ambulantní lekári. Cez telefon ťažko určia či vznikajú zrazeniny, či začína zápal pľúc alebo sa rozvíja cytokínová búrka. Zaujímavé, že Dr. Janekovej v BA nezomrel nikto, lebo tá práve robila včasnú amb. liečbu ( 188 pacientov zač. roka). Tak preto sú nemocnice plné, stále nikomu nedochádza, že chyba bude niekde tu u nás, keď na rozdiel od Fínska u nás zomrelo 12,5 tis oproti ich 1000-ke?
U nás zas plakal manžel, ktorému zomrela 64-r manželka 5 dní po očk. (s diabetom, v štatistike nie je) a bohužial či sa Ti to páči a či nie covid tu bude.
no ja zas odporúčam nesledovať fakt check stránky, kto je za nimi??? Zas len niekto platený za patent na pravdu.

medek
9. dec 2021

@miskaska ale pri chrípke lekári liečili (nikto im nenakázal zatvoriť ambulancie), pacienti nesedeli doma len s paralenom a čakali, či sa teda začnú dusiť po týždni, a potom ich rovno brala sanitka....

miskaska
9. dec 2021

@medek ano, je chyba, ze sa nezriadili covidove ambulancie. Ale ako si predstavujes osetrovanie vysoko infekcneho pacienta v priestore klasickej polikliniky, kde ti chodia aj pacienti s inymi chorobami?

medek
9. dec 2021

@miskaska no ako si predstavujem ja? To by mali hádam Tí dobre platení odborníci vo vedení vymyslieť a zrealizovať. A teda kto je zodpovedný za tú chybu, že za rok pandémie nenapadlo nikoho zriadiť covidové ambulancie?
Tak riešením bolo nechať tých infekčných doma a čakať kým umrú? A potom keď umreli strašiť ľudí číslami?
Ako to riešila Janeková? Asi oddelila časovo covidových na poobedie.

shee11
9. dec 2021

@medek Vazne maju vo finsku nejaku uzasnu vcasnu liecbu ? Tak by sa o nu mali podelit, lebo nasi lekari tiez maju presne protokoly co a kedy a ako robit. Mame aj my covidove ambulancie, ale malo. Nema tam kto robit. Môžeš ty, lebo evidentne tomu rozumies viac ako lekari. Vo finsku maju hlavne zaockovanych takmer vsetkych 60+ . A kto stoji za fack check strankami? No predsa zapredani vedci a odbornici. Zasnem, kde sa slovensko dostalo, co slovak to lekar, kazdy vie akoby sa to malo robiť, aoe nikto to nerobi. Je to na smiech a ty strielas strasne vedla. Toto su argumenty hodne Slovan TV. Sorry.

medek
9. dec 2021

@shee11
ešte raz, porovnala som úmrtnosť vo Fínsku zo začiatku roka BEZ očkovania, tak načo vyťahuješ očkovanie 60+???? Boli na tom lepšie vtedy aj teraz, tak asi niečo robia lepšie, čísla hovoria za všetko. Poznáš argumenty v TV Slovan, tak ju asi sleduješ, alebo Tebe stačia slogany na markíze vo večerných správach? Je mi ľúto, že nerozumieš mojim argumentom, nič s tým nenarobím, hádam iní porozumejú lepšie.....Mňa zaujíma viac, čo k tomu vedia povedať virológovia, vakcinológovia a lekári v praxi, ktorí vidia nežiadúce účinky. To je pekné, že niekto, kto nevie čo je včasná liečba, je presvedčený, že vie kto strieľa vedľa.
Posielaj do roboty akurát toho s kým žiješ, ja robotu mám. A naďalej sa tras strachom, ver v očkovanie každých 6 mesiacov ako na spasenie, dúfam, že Ťa smiech ešte dlho neprejde, a že sa nebudeš chorá napriek očkovaniu.

drahomirrra
9. dec 2021

@medek Viete pani MVDr., možno by ste mali nechať robiť robotu tých MUDr.
Predsa sa len rozumejú lepšie. Vy môžete akurát tak predpísať koníkovi ten Ivermektín. Janeková, včasná liečba, porovnávanie dát z kontextu, pritom dávno, dávno všetko vysvetlené, povyvracané...to nemá žiadny zmysel.

medek
9. dec 2021

@drahomirr to ste z čoho vydedukovali, že nenechám? Ja by som bola rada, aby si ju robili (nie len cez telefón).
a čo bolo vyvrátené pri Janekovej?
Ja som porovnala 2 čísla, čo sa Vám nezdá?
Radšej si pozrite dáta, čo je teraz v UK a Nemecku, ako sa zvyšuje úmrtnosť napriek očkovaniu. To je to, čo nikto nechce vedieť

Strana
z5