Problémy so vstávaním po užití Dithiadenu
Dobrý deň
Je to normálne keď mám problém sa zobudiť po užití Dithiadenu? Dithiaden si dávam večer okolo 22:00 a potom ráno mám problém vstať.. Na chvíľu otvorim oči a potom hneď znovu zaspím, potom zase otvorim oči a znovu zaspím.. Každé ráno mi trvá aj 10 minúť než sa z toho zobudím. Je to normálne alebo by som to mala prestať užívať? Mám to predpísané kvôli alergií
Dithiaden je na teba asi dost silny. Bud ho treba dat skor okolo 8-9 hod alebo ked vravis, ze je to koli alergii nech ti lekar predpise iny liek s troska inou ucinnou latkou, ktora nesposobuje take silne spave vedlajsie ucinky. Napr. Aerius, Zodac, Zirtec alebo by mozno stacil volne predajne dostupny ale o to slabsi Claritine.
Ja som ho uzivala ako dieta na alergiu a raz som z neho prespala 3 dni, musela som prestat. Zo vsetkych liekov na alergiu spim.
@deti95060810 alebo aj detsky lekar pri silnych kasloch.
Dithiaden sa dáva oveľa skôr
neviem teda pri akej alergii, funguje pri postipani hmyzom mne ako jedine antihistaminikum, ale ked si ho dam, dva dni po 1 tabletke spim ako drevo, mrtva, ani neviem o sebe.
Dávaj si ho skôr. Aspoň o 20.00.Alebo si daj len polku.
Ja som po jednej tablete dithiadenu spala 16 hodín , čiže sa nečudujem, že si unavená . Ja som memohla vstať aj keď som chcela, posadila som sa a zaspala som znova
Áno, vedľajšie účinky Dithiadenu sú ospalosť a malátnosť. JA keď som si dal D., tak na druhý deň som bol ako mechom praštený. Nepomôže si ho ani dať skôr, jeho účinky sú citeľné aj 20 hodín. Obdobné účinky majú aj iné antihistaminiká, napr. Zyrtec. Ja preto v sezóne beriem preventívne Fixit, Dithiaden len pri akútnych ťažkostiach.
Skús si dať len polovicu tablety
Ja som brala roky dithiaden a tiež som mala ten problém. Začala som ho brať keď som chodila ešte na základnú školu kvôli alergií a brala som ho ráno a aj večer a poviem ti , ráno som došla do školy úplne mimo , večer detoo jak taký opitý človek
Trvalo asi pol roka kým som si na to zvykla
Daj si polku, alebo pýtaj iný liek.Dcere ho tiež vymenili
Ja užívam chloroprothixen a takéto stavy mám občas tiež. Asi sú to vedľajšie účinky

predpisujú ho aj psychiatri...