icon

Problémy so žalúdkom a akné

carinka888
15. okt 2025

Dobrý večer. Mám otazku.. ak sa naobedujem alebo zjem nieco ranajky ( klasika rohlik salam) tak na boli žalúdok.. resp na pravej strane plus žalúdok.. neustále mávam kyselinu a čo ma znepokojuje akoby mi napuchlo pri žalúdku a pravej strane..🤦‍♀️ potom sa mi objavilo akné sa celej čelusti z oboch strán plus brada. Mavate to niekto? Co brat alebo ako to riesit? Samozrejme viem ze lekár a urcite ho navstivim len ci mal niekto taky problem a ake mate skusenosti.. ďakujem🙏

rozculena
15. okt 2025

@carinka888 skús vysadiť pečivo,chleba,všetko z múky

motylik2559
15. okt 2025

@carinka888 Ahoj. Ako to riesit? V prvom rade obvodna lekarka, od nej pytaj ziadanku na gastroenterologiu, tam popis co si popisala tu a oni uz budu vediet, co dalej, ake vysetrenia ti porobia🙂 Toto mas najlepsiu cestu, lebo z toho co si opisala moze byt kludne viac veci a aby si mala istotu, chod radsej k mudr. Drzim palec

anonym_af9f90
16. okt 2025

@carinka888 ist na gastro, alebo? treba ist prve ku obvodacke pre vymenny listok..mozes mat gastritidu, mozes mat 100x inych veci. carovna gula mi praskla. prepac
inac akne je spojene casto s crevom som pocula, a nos ten je spojeny so zaludkom.
na kyselinu by ti mala dat lieky a samozrejme, ty mat dietu.
mam to iste, takze preto to pisem.
a to pecivo, no to mas z kvasu, tiez mam to iste.
musis si sledovat co robi a co nerobi dobre.

carinka888
autor
16. okt 2025
@anonym_af9f90

@carinka888 ist na gastro, alebo? treba ist prve ku obvodacke pre vymenny listok..mozes mat gastritidu, mozes mat 100x inych veci. carovna gula mi praskla. prepac
inac akne je spojene casto s crevom som pocula, a nos ten je spojeny so zaludkom.
na kyselinu by ti mala dat lieky a samozrejme, ty mat dietu.
mam to iste, takze preto to pisem.
a to pecivo, no to mas z kvasu, tiez mam to iste.
musis si sledovat co robi a co nerobi dobre.

@anonym_af9f90 uprimne povedane bojim sa ist na gastro a ano mala by som mat dietu🤦‍♀️ urcite to musim riesit cim skor lebo to neni ok..🙂 ďakujem za radu.. helicyd a podobne veci mam

anonym_af9f90
16. okt 2025
@carinka888

@anonym_af9f90 uprimne povedane bojim sa ist na gastro a ano mala by som mat dietu🤦‍♀️ urcite to musim riesit cim skor lebo to neni ok..🙂 ďakujem za radu.. helicyd a podobne veci mam

@carinka888 gastro veci nie su sranda. s tym suvisia najryshlejsie sa rozvijajuce choroby a zapaly. to ludia ani netusia. nemusi a moze to byt nieco.prekonaj strach. lespie skor ako neskoro, drz sa

taktotedanie
16. okt 2025

@carinka888 lekar a testy