Protrúzia platničky
ahojte, pomohli niekomu nejake cviky, budem vdacna za kazdy nazor, zaujimaju ma len cvicenia, ostatna liecba nie.
@taktotedanie " budem vdacna za kazdy nazor, zaujimaju ma len cvicenia..."
@teleskop pozri naYT https://www.google.com/search?q=zora+czoborova+...
https://www.google.com/search?q=turcianske+tepl... - vyborne cviky- mne velmi pomohli, tie kupele- tam mas 8 videi,
Zora Czoborova ma CD Zravy chrbat...vo vseobecnosti hladaj cviky na pevny stred tela
@teleskop pri protruzii sama necvicte, mozete si to poskodit este viac ako mate teraz
Len skuseny fyzioterapeut vam vie ukazat ako vhodne cvicit aby to malo zmysel
“Budem vdacna za kazdy nazor zaujimaju ma len cvicenia” - citat s porozumenim viem nebojte sa clovek v dobrom poradi ale evidentne tu je niekto mudrejsi
Na protruziu cvicit podla czoborovej 👏🏻👏🏻👏🏻 to si tak koledujete o nejaky cas na operaciu
@taktotedanie evidentne tu je niekto mdurejsi...to je co za nazor...preco si vy myslite, ze ste mudrejsia? neviem ako to inak napisat "ahojte, pomohli niekomu nejake cviky, budem vdacna za kazdy nazor, zaujimaju ma len cvicenia, ostatna liecba nie." Lent na toto potrebujem odpoved, osatne viem, som poucena viem co robit, zaujimaju ma konrektne nazory.
@taktotedanie neviem o co si koledujem, ale vsetko to, co som tu dala mi pomaha a velmi..vdaka tym cvikom mozem normalne fungovat..bez operacie..a ano, aj tie cviky od zory su super...a ak teda vies, co protruzia je, vies aj to, ze by nebolo mozne 3 roky systematicky cvicit bez toho aby sa to negativne neprejavilo...
Ako pise autorka, kazdy , kto ma protruziu diagnostikovanu, snad nejaku liecbu a rehabilitaciu podstupil a , ako pise autorka - bol pouceny
Toto je forum pre dospelych ludi- otazka bola polozena a ja som odpisala, ktore cvicenia pomohli mne osobne
@nadineqq ja som vobec neodpovedala vam tak neviem co ma oznacujete vobec
budem kazdemu velmi vdacna ked mi napise skusenosti s cvicenim na toto konkretne ochorenie, vdaka

Najdite si fyzioterapeuta