icon

Pruh a všetko okolo jeho operácie

bosorka3113
3. feb 2013

Ahojte, zrejme mam pruh pupocny (nakolko nemam pupok) alebo pruh na jazve po operacii brucha pozdlz okolo pupku. Uz om objednana aj doktorovi, len som nenasla ziadnu temu ohladom priebehu operacie... Preto mam par otazok a pripadne by som chcela vediet niake vase skusenosti.
1. Boli ste operovane normalne, alebo laparoskopicky?
2. Boli ste na jednodnovej chirurgii ci normalne v nemocnici
3. Ked ste boli v nemocnici kolko ste tam lezali?
4. Bola niektora z vas na jednodnovej chir. v BA?

Po operacii uz viem skoro vsetko co nebudem moct, ale odpovedami na operacne otazky by ste mi veeeelmi pomohli a verim ze urcite aj inym zienkam 🙂

Dakujeeeeeeem

lubka8386
20. apr 2022

@lenkakraj mozes, a ak si budem pamatat tak odpoviem 😊😉

kikuta
22. apr 2022

@bosorka3113 bola som dvakrát od decembra, vola sa to plastika hernie žiadna sieťka nič robí sa to cez pupok, mala som prvú operáciu onicom zle mi to zrejme spravil bola v narkoze, teraz som šla druhý krát bez narkózy, to iste trvalo to 15 minút bolo to hrozné no nebolelo to a zotavenie rýchlejšie cca 5 dni bolelo, no a zdá sa že už to je ok ešte možno menší opuch okolo pupka … súkromne v BA som si to robila

jajka78
22. apr 2022

@kikuta dáš prosím link? A co bolo hrozne? Nevieš ci robia aj slabinove? Alw asi skôr nie ako ano

kikuta
26. apr 2022

@jajka78 revive kliníka BA robia všetko no Orave tam mi ho prvý krát aj zle urobili ale teraz sa zdá že je všetko ok už, bola som cez covid cite bez čakania za pár dni má operovali nečaká sa tam a to sa mi páčilo a na druhý den sa ide domov ak je narkóza

jajka78
26. apr 2022

@kikuta čiže ti to len opichali ci ako? A nevieš teda ci aj slabinove tak robia?

kikuta
26. apr 2022

@jajka78 určite hej

jajka78
26. apr 2022

@kikuta oni nerobia cez poisťovňu?
Môžeš opísať ako to prebehlo.kolko trvalo? Vdaka

kikuta
27. apr 2022

@jajka78 nie nerobia cez poisťovňu

jajka78
27. apr 2022

@kikuta a odpíšeš ako to prebiehalo?

kikuta
28. apr 2022

@jajka78 prijali má zoperovali a ráno som šla domov, pred tým bola ešte konzultácia …. A samozrejme jasnom mala iný pruh ako ty čiže ja neviem ako to budú robiť tebe ja som slabinoby nemala

jajka78
28. apr 2022

@kikuta keď si písala ze to bolo hrozne...

kikuta
28. apr 2022

@jajka78 hrozné bolo 2.krát kedy som bola pri vedomí ale to u teba mienke možné keďže ja som mala iný typ pruhu

mirki45
21. dec 2023

@jajka78 Ahoj Chcem sa opytat ako si dopadla s operaciou hernie. Caka ma femoralna hernia a bojim sa tej sietky, moja hernia je malicka ale nebezpecna 18x13mm, takze lepsie je ist s tym. Sietka sa vrastie do svalu ale ked sposobi zapal je zle. Prosim ak mozes napis 🙏

jajka78
22. dec 2023

@mirki45 ahoj.ja ešte nijak. Mam väčšiu ako ty ale zatiaľ som nebola.skor chcem ísť súkromné ale stále je čosi iné co treba riešiť a na toto som sa ešte neodhodlala. O tej siete som počula. Radšej keď tak.zasi I keď hojenie je vraj dlhsie a nerobí to každý lekár.vacsina chce dávať sietku

jajka78
20. jan 2024

@mirki45 ako si dopadla?

olinaaaa
23. mar 2024

@jajka78
@jajka78 ahoj bola si uz s pruhom

jajka78
25. mar 2024

@olinaaaa ahoj.este veru nie.

olinaaaa
25. mar 2024

@jajka78 a
Mas ho dlho...ja dnes prijem a zajtra rezu

jajka78
26. mar 2024

@olinaaaa ani nehovor. drzim palce.uz máš možno i potom.

olinaaaa
26. mar 2024

@jajka78
@jajka78 ahoj anoo uz mam potom....

stanovelky
4. aug 2024

@mirki45 už si bola??

stanovelky
10. okt 2024

@bosorka3113 a drží ti to ,tá sieťka nemala si stim problémi. Lebo dakto má stim problémi ja sa bojim veľmi ani nechcem ísť operovat a mám to už 3 CM veľké ja neviem či budem robít

bosorka3113
autor
20. nov 2024

@stanovelky nesmiem prekricat ale ano drzi 🙂 vydrzala aj tehotenstvo 🙂

florita23
30. dec 2024

@bosorka3113 ahoj, a necitis to vobec?

bosorka3113
autor
31. dec 2024

@florita23 nie necitim

nina1209
19. aug 2025
@kikuta

@jajka78 prijali má zoperovali a ráno som šla domov, pred tým bola ešte konzultácia …. A samozrejme jasnom mala iný pruh ako ty čiže ja neviem ako to budú robiť tebe ja som slabinoby nemala

@kikuta Dobrý den, chcem sa spýtať idem toez na operáciu v lokálnej a slabinovy pruh, prečo to bolo hrozne ? Je to bolestivé ?

kikuta
23. aug 2025
@nina1209

@kikuta Dobrý den, chcem sa spýtať idem toez na operáciu v lokálnej a slabinovy pruh, prečo to bolo hrozne ? Je to bolestivé ?

@nina1209 áno a kde to robía takto lokálne? No lebo som cítila všetko nebolelo to ale aj tu krv som cítila zvuky no riadny adrenalín bolo
Mi veľmi zle na odpadnutie ak by som mala tabletku nejakú oblbovaciu bolo by to lepšie

nina1209
5. sep 2025
@kikuta

@nina1209 áno a kde to robía takto lokálne? No lebo som cítila všetko nebolelo to ale aj tu krv som cítila zvuky no riadny adrenalín bolo
Mi veľmi zle na odpadnutie ak by som mala tabletku nejakú oblbovaciu bolo by to lepšie

@kikuta v Bratislave, bolo to zamna fajn už mam po, určite zážitok a dali mi nejaké oblbováky. Lekári boli úžasný a hneď som šla domov.

jajka78
5. sep 2025
@nina1209

@kikuta v Bratislave, bolo to zamna fajn už mam po, určite zážitok a dali mi nejaké oblbováky. Lekári boli úžasný a hneď som šla domov.

@nina1209 a kde konkrétne? To si mala pupkovy pruh?

nina1209
6. sep 2025
@jajka78

@nina1209 a kde konkrétne? To si mala pupkovy pruh?

@jajka78 slabinovy a klinika Revive