Pruh a všetko okolo jeho operácie
Ahojte, zrejme mam pruh pupocny (nakolko nemam pupok) alebo pruh na jazve po operacii brucha pozdlz okolo pupku. Uz om objednana aj doktorovi, len som nenasla ziadnu temu ohladom priebehu operacie... Preto mam par otazok a pripadne by som chcela vediet niake vase skusenosti.
1. Boli ste operovane normalne, alebo laparoskopicky?
2. Boli ste na jednodnovej chirurgii ci normalne v nemocnici
3. Ked ste boli v nemocnici kolko ste tam lezali?
4. Bola niektora z vas na jednodnovej chir. v BA?
Po operacii uz viem skoro vsetko co nebudem moct, ale odpovedami na operacne otazky by ste mi veeeelmi pomohli a verim ze urcite aj inym zienkam 🙂
Dakujeeeeeeem
@bosorka3113 bola som dvakrát od decembra, vola sa to plastika hernie žiadna sieťka nič robí sa to cez pupok, mala som prvú operáciu onicom zle mi to zrejme spravil bola v narkoze, teraz som šla druhý krát bez narkózy, to iste trvalo to 15 minút bolo to hrozné no nebolelo to a zotavenie rýchlejšie cca 5 dni bolelo, no a zdá sa že už to je ok ešte možno menší opuch okolo pupka … súkromne v BA som si to robila
@mirki45 ahoj.ja ešte nijak. Mam väčšiu ako ty ale zatiaľ som nebola.skor chcem ísť súkromné ale stále je čosi iné co treba riešiť a na toto som sa ešte neodhodlala. O tej siete som počula. Radšej keď tak.zasi I keď hojenie je vraj dlhsie a nerobí to každý lekár.vacsina chce dávať sietku
@mirki45 už si bola??
@bosorka3113 a drží ti to ,tá sieťka nemala si stim problémi. Lebo dakto má stim problémi ja sa bojim veľmi ani nechcem ísť operovat a mám to už 3 CM veľké ja neviem či budem robít
@stanovelky nesmiem prekricat ale ano drzi 🙂 vydrzala aj tehotenstvo 🙂
@bosorka3113 ahoj, a necitis to vobec?
@florita23 nie necitim
@jajka78 prijali má zoperovali a ráno som šla domov, pred tým bola ešte konzultácia …. A samozrejme jasnom mala iný pruh ako ty čiže ja neviem ako to budú robiť tebe ja som slabinoby nemala
@kikuta Dobrý den, chcem sa spýtať idem toez na operáciu v lokálnej a slabinovy pruh, prečo to bolo hrozne ? Je to bolestivé ?
@kikuta Dobrý den, chcem sa spýtať idem toez na operáciu v lokálnej a slabinovy pruh, prečo to bolo hrozne ? Je to bolestivé ?
@nina1209 áno a kde to robía takto lokálne? No lebo som cítila všetko nebolelo to ale aj tu krv som cítila zvuky no riadny adrenalín bolo
Mi veľmi zle na odpadnutie ak by som mala tabletku nejakú oblbovaciu bolo by to lepšie
@nina1209 áno a kde to robía takto lokálne? No lebo som cítila všetko nebolelo to ale aj tu krv som cítila zvuky no riadny adrenalín bolo
Mi veľmi zle na odpadnutie ak by som mala tabletku nejakú oblbovaciu bolo by to lepšie
@kikuta v Bratislave, bolo to zamna fajn už mam po, určite zážitok a dali mi nejaké oblbováky. Lekári boli úžasný a hneď som šla domov.

@lenkakraj mozes, a ak si budem pamatat tak odpoviem 😊😉