Prvá gynekologická prehliadka na Slovensku
Ahojte,chystám sa na prvú gyn.prehliadku na Slovensku, keďže dlhé roky žijem v zahraničí,a neviem čo si mám obliecť,čitala som rôzne diskusie na túto tému a riadne ma to zarazilo,lebo píšu že sa chodí po ambulancii s holým zadkom,čože??????,to si nemôžem obliecť letné šaty po kolená alebo dlhšie širšie tričko?a čo je vlastne koza?to prvýkrát počujem,ako keby som spadla z mesiaca však?diky za všetky odpovede
@josephinka222 tak ved uvidíš ci Ti koza bude viac vyhovovať 😊 každopádne hlavne vyber doktora s dobrými recenziami aby si nemala nepríjemný zážitok hneď prvýkrát na slovensku 🙄
@elizabet173 nie vážne, stalo sa Ti niečo také ako si opísala ? 😲 Lebo mňa by vystrelo asi 😨
@aurorastone nie, preboha, napísala som to len na odľahčenie
@elizabet173 heh ešte že tak 😅
@aurorastone veď svojho gynekológa predsa poznám, keď som u neho bola prvý krát, tak som sa bola objednať a priniesla som kartu od predošlého, neštverala som sa hneď na vyšetrenie
@elizabet173 no ja keď som po 10 rokoch bola u novej gyn 1krat tak ma hneď aj vysetrovala 🤷♀️ všade ináč no 😁
@kkovacovak Koza je vyšetrovacie kreslo, na ktorom sú umiestnené také podpery na nohy, aby boli vyvýšené.
@mandarinka555 ó Bože môj,vyzerá to hrozne,myslím ta koza,tak zajtra má to čaká 😥😓
@josephinka222 Vyložíš nôžky a držíš....a držíš.....😉
@josephinka222 nieje to hrozne uvidíš, veď už si aj rodila, už ťa videli cudzi. K akému lekárovi ideš? Ma dobré recenzie ? Určite to bude v pohode uvidíš 🙂
@klip0 no nemala som veľmi na výber,ale idem k lekárke,pre mňa lepšie žena ako chlap lekár,ale chodia k nej aj sesternice a sú spokojné.
@mandarinka555 noo veď ja viem ja chodím na gynekológiu 😄 to asi nebolo mne
@anita1978 to by som radšej do tej školy išla🙂
@josephinka222 ty kde si žila?keď si už rodila a ešte nikdy nebola na koze🙂)
@kkovacovak Ja som ti nič nepísala.....
@luccija v Anglicku,tam je to úplne iné čo sa týka zdravotníctva,ale aj celkovo všetko je iné.
@mandarinka555 kozu si tu dala s vysvetlením...ale to je jedno 🙂
@kkovacovak Veď autorka nevedela, čo je koza, tak som jej to napísala.

Normalne v satach alebo sukni ides a iba si sadnes na tu kozu bez nohaviciek. Nic zlozite. Niektori lekari maju v kabinke aj take erarne sukne alebo jednorazove papierove sukne. Ako este som to nepouzila, ale bolo to tam vedla obruskov na utretie po vysetreni. Ale viem o com hovoris, v nemocnici tiez vysetrovali na lehatku, nebola tam vobec koza. Teda jedna bola, lenze strcena v kute a vyzerala byt z roku pana. Proste neviem preco to tak mali, ale vysetrovali presne ako hovoris v lahu a rozkrocit nohy.