icon

Prvá návšteva a predpísanie antikoncepcie

anonym00000
22. júl 2020

Zdravím, idem zajtra na prvu návštevu ku gynekológičke a chcem si dať predpísať antikoncepciu. Chcem sa spýtať ako to bude prebiehať a ako doho trvá predpisanie až po vydanie antikoncepcie.

Strana
z2
natalienka12
23. júl 2020

@kikulienkadd absolutne s tebou suhlasim

oli18
23. júl 2020

@viestta takže tvoja babka bola priekopnička. Dúfam, že neodišla z tohto sveta na vedľajšie účinky lieku. Nemyslím, že aj keď bol vynájdený, bol aj dobre dostupný. Takže pochybovať by som si dovolila naďalej. V sedemdesiatych rokoch som začala pracovať vo veľkom ženskom kolektíve vo veľkej firme a len jedna kolegyňa brala antikoncepciu. Všetky sme to o nej vedeli, bola tučná a my ostatné prútiky. A ostala taká dodnes. Ja sa divím dnešným mladým ženám, že sa na ANTK dajú, keď majú toľko vedomosti o jej dopade na zdravie. Žiaden muž nestojí za to, aby si kvôli nemu ničila žena zdravie.

xili99
23. júl 2020

myslím, že toto si musí zvážiť sama, sú na to rôzne názory a je to na nás ako sa k tomu postavíme, ja som tiež isté obdobie brala tabletky, lebo som mala zdravotné problémy, pri ktorých by nebolo vhodné aby som ostala tehu a som tu a bez problémov, treba sa s gyn dohodnúť, pozhovárať

viestta
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2