Prvá návšteva a predpísanie antikoncepcie
Zdravím, idem zajtra na prvu návštevu ku gynekológičke a chcem si dať predpísať antikoncepciu. Chcem sa spýtať ako to bude prebiehať a ako doho trvá predpisanie až po vydanie antikoncepcie.
@viestta takže tvoja babka bola priekopnička. Dúfam, že neodišla z tohto sveta na vedľajšie účinky lieku. Nemyslím, že aj keď bol vynájdený, bol aj dobre dostupný. Takže pochybovať by som si dovolila naďalej. V sedemdesiatych rokoch som začala pracovať vo veľkom ženskom kolektíve vo veľkej firme a len jedna kolegyňa brala antikoncepciu. Všetky sme to o nej vedeli, bola tučná a my ostatné prútiky. A ostala taká dodnes. Ja sa divím dnešným mladým ženám, že sa na ANTK dajú, keď majú toľko vedomosti o jej dopade na zdravie. Žiaden muž nestojí za to, aby si kvôli nemu ničila žena zdravie.
myslím, že toto si musí zvážiť sama, sú na to rôzne názory a je to na nás ako sa k tomu postavíme, ja som tiež isté obdobie brala tabletky, lebo som mala zdravotné problémy, pri ktorých by nebolo vhodné aby som ostala tehu a som tu a bez problémov, treba sa s gyn dohodnúť, pozhovárať

@kikulienkadd absolutne s tebou suhlasim