icon

Psychiater ma odmietol

10. sep 2025

Čo mám robiť?
Sestrička mi do telefónu povedala, že s mojim problémom sa k psychiatrovi nechodí a mám si kúpiť magnézium. Vyslovene sa v telefóne smiala, keď som povedala, čo mi je.

Strana
z2
kiki68
10. sep 2025
@doriiis

@julish ...mne pojem nespavosť nemusíš vysvetľovať.Ak nie som úplne na totalku fyzicky unavená tak nespím viac ako 6 hodín,priemerne tak 4.Noci,ked nespím vôbec ani nerátam.
Ja s tým však viem žiť,na druhej strane.🤷🏻‍♀️

@doriiis zatial vies, poznam ludi, co sa zosypali a dva roky doma, 6 mes na psychiatrii a doteraz je to boj. Toto nie je sranda, rovnako ako davat si tie volkopredajne veci.

anonym_4cac14
10. sep 2025
@anonym_autor

Vyhorenie z prace, výpoveď mám podanú a plynie mi výpovedná lehota ale i napriek tomu stále neviem spať, mám problémy s jedením, po práci len ležím, nemám energiu a náladu ani na vlastnú rodinu a na nič. Mám pocit, že skolabujem

@anonym_autor obráť sa na iného psychiatra, vyhorenie, nespavosť, nekľud, únava, problém s jedlom....toto všetko je dôvod na návštevu psychiatra...držím palce, aby si našla ambulanciu, ktorá ťa prijme. Podľa toho čo píšeš ide o vyhorenie a depresiu.

julish
10. sep 2025
@doriiis

@dennissa16 ....hlavne,že ty mi máš vždy čo povedať.

@doriiis tak si nechaj svoju skusenost pre seba a nezavadzaj druhych, mozes sakra uskodit. Nespat nie je talafatka, velakrat sa na nu nasadzuju antidepresiva (ano, je nespavost, na ktoru ani najsilnejsie lieky na spanie nepomahaju)

anonym_6a1d49
10. sep 2025
@anonym_fc8092

@anonym_6a1d49 to sa nan moze hadzat kazdy druhy clovek, potom sa cudujme ze idu po penkearoch

@anonym_fc8092 možno závisí aj od rozsahu vyhorenia.. Ja som napríklad nemala žiadne vážne psychické problémy, ale nervovú sústavu som mala tak zničenú, že som pri menšom nátlaku či už psychickom alebo fyzickom kolabovala.. Takže áno, žiaľ niektoré vyhorenia sú také, že si vyžadujú PN.. A tiež lekár zrejme dokáže určite rozsah choroby a napríklad nejakú nespavosť nebude riešiť pnkou.. Mňa sa napríklad lekári tiež snažili čím skôr začleniť do normálneho fungovania, ale žiaľ šlo to extrémne pomaličky,.. Našťastie som po a aj vďaka tomuto postupu nemám žiadne trvalé následky, žiadnu ujmu na psychike 👌

Strana
z2