Psychiatrická nemocnica v Kremnici
prosim ak mate niekto skusenost budem vdacna
Bola som tam druhy krat horši prístup som ešte nevydela kamarátku mi priviazali remeňmi o posteľ lebo sa im nechcelo riešiť panický atak na mna si Povýmišlali také veci že ani dieťa dačo také nenápadne ano ide byť nova budova pre deti ale je to zbytočne keď personál je ten problém a nie budova mne vysadili lieky psychiatrické lebo im sa zachcelo sťažovala som sa ako mi je zle depresie a rezanie a iba má poslali domov a pol mesiaca bez liekov Psychológovia na miesto pomoci od nich dostanete krik a slova kvôli ktorým sa budete cítiť nahovno sestričky neriešia situácie vážne napr. Dievčatá keď si vytrhavaju vlasy a musia zakročiť deti namiesto personálu (bol som toho svedkom) a nová primarka Škoda slov.. Za to že je z nej niečo viac tak už môže deťom povedať hocičo aj keď ich to bude ničiť od jedného dieťaťa po druhé tak ako mna a moje ostatné kamarátky deti asi tak sledujú že od dospelých vonka dostanú cigarety alebo si prepašuju z domu a nikdo si to ale nevšimne a rezanie.. Ano psychiatria ale také predmety sú tam že môžete svoju kožu Porcovať a personál pokiaľ nepoviete ani si nevšimnu ale Zamikať ,pichat inekcie , viazať o posteľ to ano najradšej by som celu Kremnicu zrušila alebo aspoň ten personál vykopla lebo vedia velke hovno o deckej psychike a ako im pomôcť keby vedeli tak sa tam deti nevracaju a moja kamarátka ktorá bola domov prepustená a oni si nič nevsimli je teraz mŕtva
jedna obrovska katastrofa - podla mna je to standartny vychovny ustav pre neprispôsobive deti
inak po slovensky CIGANSKA POLEPŠOVŇA
neskutocny smrad, neskutocna atmosfera a neskutocne podmienky
Sem da niekto deti iba taký ktorý nikdy svoje deti nemiloval a už ich nechce alebo ich chce natrvalo odložiť
personal je prosim absolutne diletantsky, nesluśny a primitívny
Navyse nereśpektujúci absoutne zakladné princípy psychologie jedinca ako takej
KASTATROFA je slabe slovo
nechcem nikomu ubližovať ale prosim nechodťe ak Ste trošku seriozny ludia
@lualua viete skuste hľadať príčinu toho smradu niekde inde nielen v rómoch skuste tam byť týždeň a potom sa Stažujte ale každému to bude jedno aj keď nebudete ten smradľavý róm a vy sám po tom týždni budete smrdiet pretože sprchy.. Škoda slov Sami sa pozrite aké to je tam nepozerajte len na tie deti ale hlavne na tie miestnosti
Ahojte,viete mi poradiť ohľdom detskej psychiatrie v Kremnici?V piatok som tam zaviezla syna 13 r.a mám dosť obavu s toho čo som tam videla.
@mata1962 račšej by som ho z tade zobrala bola som tam a odíde z tade ešte ako väčšia troska prístup personálu je otrasny to už lepšie je dieťa si naučiť pravidlám doma ako ho viazať o posteľ alebo inekcie pichat atď. (Pretože toto sa tam roby)

Ahojte,viete mi poradiť ohľdom detskej psychiatrie v Kremnici?V piatok som tam zaviezla syna 13 r.a mám dosť obavu s toho čo som tam videla.