Psychologička MUDr. Reichelová z Košíc

slava76
28. mar 2014

Pozná niekto psychologičku Dr. Reichelovú? odporučili nám ju vraj je dobrá, len termín nám dala až na január a vraj ma dcéru ku ktorej sa dá dostať skôr len volám tam už asi týžden v kuse a sa jej neviem dovolať. chodí niekto k jej dcére alebo aký systém objednávania tam majú.... ďakujem za informácie..🙂

lilysk
28. mar 2014

@slava76 ahoj ano poznam ju -je dost tazke sa k nej dostat ☹ jej dceru nepoznam ....
Vyborna je aj Friedmannova ona je tam isto na Mlynskej -skus u nej ak by si chcela skorsi termin
http://www.azet.sk/firma/405101/iveta-friedmann...

slava76
autor
29. mar 2014

@lilysk ale ona asi nieje detská.. a neviem či tam môžeme isť či to bude pre nás, lebo my potrebujeme sociálnu psychologičku, nakoľko jednu klasickú už máme, potom sme boli za špeciálnou psychologičkou ta robila malej psychotesty a na výbornu lebo sme chceli montesori ale vraj tam nepatríme čo videla výsledky takže jedine už len tu k tej Reichelovej.. ale asi ťažko bude sa tam dostať..

lilysk
29. mar 2014

@slava76 Aha tak to neviem ale chodia k nej aj deti ....

bleee
29. mar 2014

k Reichelovej sa určite oplatí čakať. Je to skvelá psychologička, príjemná osôbka, ktorá nikdy nikoho neodsúdi, naopak pomôže. Preto tie čakacie doby. Chodia k nej deti z celého východu, možno aj z ďalej. Pokiaľ vám to nesúri, skúste počkať. Príp. sa informujte o mimoriadnom termíne, samozrejme za vyšší poplatok. Myslím, že sa to u nej dá, ale nie som si istá. S jej dcérou skúsenosť nemám, ale pokiaľ nepadlo jablko ďaleko od stromu a obe robia spoločne, je mali by ste byť spokojní.

yukki
29. mar 2014

súhlas s
@bleee

slava76
autor
29. mar 2014

@bleee ano len sa tam neviem dovolať.. neberie telefon.. preto sa pýtam aký je systém tam zas ...lebo telef. už dva týždne a nič.. zvoní alebo je hovor a po hovore už nedvíha..

bleee
30. mar 2014

@slava76 skús volať presne v celú hodinu, možnože telefóny dvíha len ak sa jej striedajú pacienti....

slava76
autor
30. mar 2014

@bleee aj tak som volala že bol na tel. hovor a ked po 1 min . som zavolala späť tak ma zrušila takže nemohla mať pacienta lebo hovor bol dlhý a som volala každu 1 min.. asi neberie telefonáty alebo odmieta dvíhať cudzie čísla.. už neviem..

bleee
30. mar 2014

@slava76 skús si ešte skontrolovať, či máš správne tel. na www.reichelova.sk, viac ma už nič nenapadá. Raz to zdvihnúť musí...

slava76
autor
30. mar 2014

@bleee ďakujem.. napísala som jej meil.. napísala som čo nás trápi a buď odpíše alebo napíše že kedy máme termín alebo kedy máme zavoalť alebo poradí cez net..🙂

ludkabetkova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
77daniela77
6. aug 2019

@slava76 K Reichelovej by som nesla za ziadnych okolnosti!Mame v rodine velmi zle skusenosti s nou,uplne znicila dievca na cely zivot (dnes ma 26).

cistykvietok
6. aug 2019

@slava76 Mám s ňou iba pracovnú skúsenosť. Asi 2x som s ňou natáčala rozhovor a čo sa týka ochoty, komunikácie aj odbornosti mi prišla fajn. Ako pacient neviem zhodnotiť, ale vtedy som ju oslovila práve pre dobré recenzie.

slava76
autor
6. aug 2019

to je už staré..🙂 príspevok je z roku v roku 2014 a je rok 2019. my sme už u nej boli, vyšetrila nás, posúdila ale na terapie sme dalej nešli ale zdala sa mi veľká odborníčka, bola milá, čiže ja s nou nemám žiadnu zlú skusenosť ako ani známa , ktorá k nej chodila pravidelne .ma len dobre skúsenosti
@77daniela77
@cistykvietok