icon

Pulz mi lieta

vanda323
24. okt 2021

Dievčatá, už mi je to fakt trapne, je to od stresu?
Akurát som si merala satiraciu ta je ok 99...ale pulz mi lieta 250 a klesne naraz na 140 potom zas šup hore a zas šup dole....som mimo z toho manžel na nervy zo mňa ...ja už neviem čo robiť dievčatá.....či mi ten čo od udrel na mozog....či čo sa deje s.mojim telom som už taká unavená zmätená....

Strana
z4
luccija
25. okt 2021

@vanda323 aspoň sa syn trocha nalaka a bude sekať dobrotu🙂pár dní možno🙂)v kolkom si tt?

vanda323
autor
25. okt 2021

@luccija 😄😄😄😄👍 Som v 23 tt. Sa bojím či to je i niečo vážne

sofia1979
25. okt 2021

@vanda323 no môže to byť psychika ta robí divy musíš sa ukludnit no vyšetrenia si sprav ak je tksk okí a pulz blbne nemusí to byť hneď problém no je treba ísť skákať by to nemalo ja som maká pulz 150 a potom 48 to už nemôže byť

sofia1979
25. okt 2021

@vanda323 ty si tehu? No tak to všetko vysvetľuje no nič nenechaj na náhodu škodís sebe aj malému ak tak stresujes daj si magnézium ten pomáha

eva8
25. okt 2021

@brendaa dakujem pekne ♥️ Dcera je uz dospela, mala to od cca 12 r., absolvovala pravidelne kontroly u detskeho kardiologa, ustalo to, ale niekedy to srdiecko sa este stale rozskace, vtedy aj ten tep je sialeny. Vie s tym stavom uz "narabat", ale tie obklady poradim, ked bude zle. Hlavne to dychanie do brucha, vlastne sustredenie sa na dych pomoze. Dakujem aj za vysvetlenie

brendaa
25. okt 2021

@eva8 🙂 inak stitnu žľazu ma ok?

eva8
25. okt 2021

@vanda323 je dobre, ze si pod dozorom. Skore vyzdravenie prajem 🍀 Drzim palce, nech ti je uz lepsie

eva8
25. okt 2021

@brendaa este davno jej robili ultrazvuk stitnej zlazy, aj obliciek a mala vsetko ok. Mala nedomykavu chlopnu a selest, ale liecba sa nevyzadovala. Kardiologicka (velmi dobra) sa s nami rozlucila, s tym, ze je v poriadku, nie je nutne byt uz pod dohladom. Dcera prezivala vtedy dost stresove obdobie kvoli rodinnemu zazemiu :( Neuchranila som ju od toho :(

Strana
z4