Pulz mi lieta
Dievčatá, už mi je to fakt trapne, je to od stresu?
Akurát som si merala satiraciu ta je ok 99...ale pulz mi lieta 250 a klesne naraz na 140 potom zas šup hore a zas šup dole....som mimo z toho manžel na nervy zo mňa ...ja už neviem čo robiť dievčatá.....či mi ten čo od udrel na mozog....či čo sa deje s.mojim telom som už taká unavená zmätená....
@brendaa dakujem pekne ♥️ Dcera je uz dospela, mala to od cca 12 r., absolvovala pravidelne kontroly u detskeho kardiologa, ustalo to, ale niekedy to srdiecko sa este stale rozskace, vtedy aj ten tep je sialeny. Vie s tym stavom uz "narabat", ale tie obklady poradim, ked bude zle. Hlavne to dychanie do brucha, vlastne sustredenie sa na dych pomoze. Dakujem aj za vysvetlenie
@brendaa este davno jej robili ultrazvuk stitnej zlazy, aj obliciek a mala vsetko ok. Mala nedomykavu chlopnu a selest, ale liecba sa nevyzadovala. Kardiologicka (velmi dobra) sa s nami rozlucila, s tym, ze je v poriadku, nie je nutne byt uz pod dohladom. Dcera prezivala vtedy dost stresove obdobie kvoli rodinnemu zazemiu :( Neuchranila som ju od toho :(

@vanda323 aspoň sa syn trocha nalaka a bude sekať dobrotu🙂pár dní možno🙂)v kolkom si tt?