Rady pre cukrovkárov

saxanita1
25. mar 2015

Ahojte ma niekto dobre rady pre cukrovkarov ..Dakujem za kazdu radu

zuat
25. mar 2015

Co konkretne ta trapi? Vseobecne rady najdes hocikde na webe..

reluska
25. mar 2015

dobrá skupina sme aj na fb ...tam som sa dozvedela kopec rád

nutrimas
26. mar 2015

@saxanita1 Radi by sme prispeli vlastnou skusenostou, resp. skusenostou nasich zakaznikov s ochorenim diabetes. Velmi dolezity je jedalnicek, to je na prvom mieste.
Hladinu cukru v krvi pomaha stabilizovat prir. extrakt z kaktusu BINONOPAL. Jeho ucinky si pochvaluju aj diabetici s inzul. pumpou, u ktorych boli hodnoty cukru stale kolisave.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Dolezite je pouzivat sladidla s nizsim glyk. indexom, oblubeny je brezovy cukor, ktr. ma GI len 7. Chutovo je lepsi ako stevia, ktr. ma horkastu prichut, je takmer na nerozoznanie od bieleho, co sa tyka chute. Na rozdiel od bieleho neprekysluje organizmus a odporuca sa aj pri protikvasinkovej diete. Je znamy tiez pod nazvom xilitol, xukor: https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

saxanita1
autor
26. mar 2015

@zuat Ahoj ja niesom diabetes ale mamina ona chcela nejake recepty alebo hocico co sa toho tyka trebars nejake babske recepty ,,aj co sa tyka jedla a pod..

saxanita1
autor
26. mar 2015

@reluska Ahoj ako sa vola ta skupina na fb Dakujem ,,

reluska
26. mar 2015

@saxanita1 cukrovka neliecitelna choroba? = mýtus!

saxanita1
autor
27. mar 2015

@reluska Dakujem 😉

natalym
27. mar 2015

@reluska Prečo? To by ma zaujímalo.

reluska
27. mar 2015

@natalym to je názov skupiny na fb 🙂

wetsel
19. dec 2017

Aká som rada, že som našla takúto tému. Viem, že je už staršia ale snáď mi baby poradíte. Nechcem zbytočne zakladať novú tému. Rada by som vedela, či je tu nejaká diabetička, ktorá užíva vitamíny pre diabetikov? Taktiež patrím medzi diabetikov a minule mi ich kamarátka spomenula. Ostala som vyhúkaná, lebo som ani nevedela, že niečo také na trhu je☹ Sú účinné? Čo na ne hovoríte?

zuat
19. dec 2017

@wetsel máš jednotku, či dvojku? Ja som ich užívala, ale špeciálne účinky som nepobadala. Ak chceš na zníženie glykemii, skôr nejaké iné výživové doplnky, gurmar alebo take

wetsel
21. dec 2017

@zuat dvojku mám😒😒 Fakt? Lebo mne ich kamarátka ospevovala aké sú to dobré výživové tabletky pre diabetikov. Teraz neviem, či ich aspoň vyskúšať alebo siahnúť po niečom úplne inom. No ďakujem ti aspoň za tvoju skúsenosť!

zdenusa4
4. jan 2018

@wetsel sto ludi, sto nazorov..ja ich uzivam a mne robia dobre..treba ich dlhodobo uzivat aby ucinky boli lepsie..no poradila by som ti ich..

zuat
4. jan 2018

@zdenusa4 môže byť, ja som nikdy viac ako jedno balenie naraz neuzivala, možno skúsim tiež. Môžem sa opýtať, ako dobre ti robia,teda aký ich účinok si badala?

zdenusa4
24. jan 2018

@zuat mozno prave preto si nezbadala ziadne ucinky, kedze si ich kratko uzivala..oni sa aj odporucaju uzivat dlhodobo, teda aspon co som si citala na internete nejake informacie ohladne nich...aky ucinok?..tak celkovo sa lepsie citim odkedy ich uzivam..predtym som bola nonstop unavena a teraz som az tak neni...

wetsel
27. feb 2018

@zdenusa4 to máš pravdu, každý má iné skúsenosti, niekto dobré a niekto zlé. No ja som sa rozhodla ich vyskúšať, keďže aj na iných fórach som čítala o ich dobrých účinkoch, väčšinou bolo len písané, že ľudom pomáhajú. A ďakujem, že si mi to aj ty napísala 😉 🙂

zdenusa4
8. mar 2018

@wetsel nie je zaco, rado sa stalo. A budem dufat v to, ze aj tebe pomozu. Prajem ti to🙂

dassena
28. mar 2018

babule ake vsetky vitaminy obsahuju tie tabletky? mohla by mi to niektora napisat? (nechce sa mi to hladat na internete) a ako to je, mozu sa uzivat dlhodobo a aj ked kojim? za skore odpovede vopred dakujem 🙂;)

zdenusa4
29. mar 2018

@dassena mne sa ti to nechce všetko vypisovať ale trochu som si to uľahčila a spravila som ti screenshot a tam máš všetky vitamíny, ktoré obsahujú tie tabletky vypísané 🙂😉🙂😎 Čo sa týka toho užívania, môžu sa aj dlhodobo🙂