Rakovina hrtana
moj otec na to umrel-nic prijemne ,,zial ziadna rakovina prijemna nieje .. neviem co chces polozit za otazku a ci len pocut nadej na uzdravenie .. sanca je ale minimalna-realita je kruta
@yvettta7 cc a2 roky ., pocas nich prisiel o cast hrtana jazyka .. bol na tekutej strave .. dost trpel ale odmietol s nami o tom rozpravat .. poslednych par mesiacov len lezal na postely .. do nemocnice ho vziat uz ani nechceli - vraj aj tak umiera a oni mu nemaju jak pomoct .. takze asi taka rada od dr .. vidiet umierat niekoho koho mas rada je tazke a tazke byt aj bez nich potom ale musis mu byt oporov.. budu dobre aj zle chvile .. uzivaj si ho kym ho mas ..
@yvettta7 bohužiaľ aj môj Ocino mal túto dg.
@terezia323 tiež tracheostomická kanyla? Ako dlho? 😕
@yvettta7 cca 2,5 roka chemo, rádioterapia, museli mu vybrat všetky zuby mal operovanú sánku niekoľko krát, ale potom sa z toho “dostal”. Cca rok bol dobre a zrazu sa mu zhoršilo. Bol v nemocnici na hematologii a do týždňa zomrel na leukémiu 😭
@terezia323 tonmi je ľúto 😕
Čo by som ja dala za to keby aspoň rok bolo dobre...
@yvettta7 ahoj, môj dedo zomrel na rakovinu hrtana, žil s tou chorobou 10 rokov a potom jedného dňa zaspal a už sa viac nezobudil.. 😔
@martinasz13 Martinka, ja by som bola rada, keby môj otec žil ešte aspoň 3 roky...😔
@yvettta7 uvidis čo Vám povedia na kontrole. Musíš byť silná, hlavne pre ocka ✊🏻
@martinasz13 Dobrý deň môžem sa opýtať písali ste že vás dedo už je tomu nejaký rok žil 10 rokov
s rakovinou hrtana chcela by som poprosiť či absolvoval operáciu alebo nejakú chemo
alebo rádioterapiu a ako to zvládal aj od bolesti ďakujem.

riadiť sa pokynmi lekárov,pracovala som s takými pacientami,záleží ako rýchlo sa ochorenie podchytilo