icon

Rakovina krčka maternice

1. máj 2021

Ahojte, chcem Vas poprosit o radu, alebo o Vasu skusenost. Vcera som bola na prev.prehliadke u gynekologicky. Priblizne pred mesiacom som pri sexe zacala krvacat, prednedavnom som mala po sexe len slabucicky hnedy vytok. Pri prezerani krcka mi Mudr. povedala:"Ten krcok je taky...". Ked som sa jej spytala, ci to moze byt nieco vazne, povedala "Teraz nebudeme nic hovorit, uvidime po vysledkoch". Ale vysledky maju byt o 3 tyzdne! Som z toho hotova, mam dve malicke deti, a neviem si predstavit, co by bolo keby...Nemali ste nieco podobne, alebo nie je tu nejaka gynekologicka, ktora by mi mohla povedat, co by to okrem rakoviny mohlo byt?

Strana
z2
zazrakysadeju
3. máj 2021

Myslela som keď sme mali styk so svojim partnerom. Styk môže urýchliť menstruačný cyklus a dost často sa stáva, že dostaneme počas styku. Aj mne sa to stalo niekoľko krát, že som bola aj týždeň pred menštruáciou a dostala som skôr počas styku s partnerom. Mala som aj špinenie iba na začiatku a ťahalo sa to cca 4 dní kym som nemala silné krvácanie.

petkadrobcek
7. aug 2025

Chcela by som sa opýtať,tiež mám strach s tohto ochorenia.V máji tento rok som bola na preventivke prehliadke,chodím pravidelne každý rok .ster som mala pap2, to su dobre výsledky vraj ,a nastal problém že počas pohlavného styku som začala dosť krvácať.Sla som s tým k doktorovi,aj počas prehliadky som začala tiez dosť krvácať,že má objednali na zákrok kde my budú robiť kyretaz a obrez krčka maternice a pôjde to na histologiu.Moja otázka je,že či je možné aj keď som vždy mala dobre výsledky aj tento rok tiež ,že môžem mať aj ja rakovinu?Veľmi sa bojím ,mám tri malé deti ktoré pred dvoma rokmi prišla o ocka,lebo mal žiaľ nádor na hlave.Dakujem

Strana
z2