Rakovina pankreasu
Prosim mal u vas niekto v rodine tuto chorobu? Chcem vediet priebeh tejto choroby dakujem
@peter952 práveze naopak. Najlepšia cesta v onkologii je chirurgia. Potom radioterapia a chemoterapia čiastočne za účelom zvýšenia efektivity ozarovania. Chemoterapia ako monoterapia je oveľa menej ako sa ľudia domnievaju. Alfa omega je ale chirurgia. A to nesúvisí so žiadnym farmabiznisom, a čo sa rádioterapie týka, tam tiež nemá byť taký lobing, ako si spominal, jednorazové náklady na zakúpenie lineárneho urýchľovača, spolu s CT simulátorom, verifikacnymi programami, fixacnymi pomôckami. ..to je naozaj suma cez 1mil eur. Ale farmafirmy sú tam neni zahrnuté. Si mimo kamarát.
Mozem sa vas spytat akou metodou bola rakovina diagnostkovana? Sono, ct, mri, alebo nieco ine?
Ziadna alternativna liecba na rakovinu neexistuje. Podporit liecbu prirodnymi prostriedkami, to ano. Ale "liecba" to nie je.
@goldie3 mal rozne vysetrenia , ja uz presne neviem ,ale zda sa mi ,ze nieco sa uz pri sone zistilo ale cez nasho znameho sme potom vybavili ct a tam sa to potrvdilo , mal ist na operaciu , vraj sa to este dalo vtedy operovat ,ale nesiel, lebo nebol spokojny s lekarom, potom isiel do BA do NOU ,tam mu odobrali vzorku ale uz v tom case sa to nedalo operovat.. a potom to uz islo veeelmi rychlo dolu vodou...
Ahojte,
môj otec podľahol rakovine pankreasu pred tromi rokmi. A ako tak čítam vaše skúsenosti, ďakujem, že to malo taký rýchly priebeh a nemusel sa trápiť ani on, ani my...
Tento typ je najzákernejší, pretože príznaky sa väčšinou objavia až v poslednom štádiu, kedy už niet pomoci...
V krátkosti, otec začal rapídne chudnúť, mával hnačky, trpel nechutenstvom, chodil aj na chemo, ale...
Všetkým držím veľmi palce v tomto boji.
@peter952 milý Peter, je od teba úplne zúfalo úbohé, hovoriť, riešiť, analyzovať, pokial si si to neprežil, nezažil ... Ak pozeráš zoči voči smrti, nemáš chuť experimentovať, máš chuť žiť !!! Drzim ti palce aby si nikdy nemal tu česť sa stretnúť s rakovinou ... A ak predsa ... môžeš experimentovať, môžeš vyskúšať a potom nám napíš !!!

@sonka26 soni on si vymysla - tu na mk je v kazdej teme o kazdej chorobe a na kazdu ma zazracne lieky☹ jasne ze topiaci sa aj slamky chyta, ja len aby si nebola sklamana