Rakovina pľúc
Dobrý deň chcela by som sa spýtať ci niekto z vás má skúsenosť v rodine alebo u známych s touto chorobou nedávno to diagnostikovali môjmu starému otcovy ale nieje to ešte potvrdene ma ist na biobsiu do vyšných hagov niekto ma skúsenosť s týmto liečebným ustavom? Neviem ako dlho môžu trvať vysledky ani sama neviem na co všetko sa pýtať strach aj obavy o jeho zdravie všetko v jednom ak niekto niečo vie budem vďačná za každú odpoveď.
@charlotte456 áno prečítala som ale nemusí to byť tak ako tu píšu u nás v rodine zomreli asi 5ti na túto chorobu a ja to mam tiež treba veriť určite sa vylieči
@ticko tiež sa liečis na rakovinu? To mi je ľúto prajem veľa síl a hlavne zdravia
@charlotte456 ďakujem
Ďakujem vám všetkým za odpovede už nám dnes prišli výsledky bohužiaľ je to zhubné v pokročilom štádiu je to v centre pľúc. Takže je malá pravdepodobnosť ze ho budú operovať dokonca by mu museli odobrať pri operácii celé krídlo pľúc srdce má boli strašne sa o neho bojím ale v kútiku srdca stále verím ze bude dobre aj keď je to už nemožné.... 😭😭😭😭 Neviem dnes mu robili CT vyšetrenie tak uvidíme co ako.
@charlotte456 to je mi ľúto. Veľa síl prajem.
@charlotte456 prajem veľa síl celej rodine
@ticko ďakujem 😭
@candii ďakujem
pre nikusku - nedá sa mi odoslat sukromna správa - Pokiaľ má malobunkovy karcinom, je tam šanca, pri veľkobunkovom nie. ☹ Ja mám ten malo, plus nejaký špeciálny gen mi našli, beriem špeciálny liek. Držím mu palce.
@charlotte456 ahoj.. myslím na vás... ako to vyzerá? je starký už vo VH? Držte sa.
celom to ide, vdaka
Ahoj. Mám 15 rokov. Mamina je fajčiarka, má 40 rokov. Už 2. týždeň kašle, má aj také záchvaty že sa dusí (max. 7s). Zajtra ide k plucnemu. Nevieme čo jej je, a veľmi sa bojím že by to mohla byť rakovina. Ak by ju mala, môj život sa zhrúti a bude zo mňa depresívna socka. Ani neviem prečo to sem píšem, len som sa chcela vyrozprávať..
@zdrsjsjiwwi netreba sa plašiť z niečoho, čo nemáš ani potvrdené. Koľko fajčiarov zije aj 70, 80 rokov a nezomru na rakovinu pľúc.
@charlotte456 ako sa má dedko?
@charlotte456 ahoj, môžem sa opýtať ako dlho bol dedko hospitalizovaný dokym mu porobili všetky vyšetrenia a stanovili diagnózu? Čo mu zistili? Manžel tsm ma ist na vyšetrenia že cca na 5 dni, lebo na CT mu niečo našli na pľúcach ako nádor alebo čo, ale nevedia nič viac tak ho tsm posielajú na biopsiu aby to vytiahli a pozreli sa nato čo to je.
Moj manžel ma 39 rokov iba. Ako dlho ste čakali dokym vas pozvali na hospitalizáciu? Mesiac? Lebo primárka dneska povedala že posielajú žiadosť o vyšetrenia pľúc, tak reku asi kedy ho pozvú a ako dlho tam bude. Bože ja mam strach a doma malé dieťa 20 mesačne😢
@lucina1100 ospravedlňujem sa dlho som tu nebola niekoľko rokov nečítala žiadne správy dúfam že manželovi to dopadlo dobre ...
Bohužiaľ môj dedko bojoval skoro 3 roky pred 5 mesiacmi nás opustil ....
@anjika44 dobrý deň, prosím Vás, ako sa volá ten liek z Viedne?
@charlotte456 tak ja Ta mozno povzbudim. Moj znamy, operovany vo V.Hagoch, sice 40- rocny, zije uz asi 10 rokov. Opat nastal regres, liecba, opat sa dal dokopy. Normalne pracuje. Dalsia znama, pre bolesti v ramene jej dali urobit rtg, a vlastne omylom zustili, ze ma obrovský nador v hrudniku pri pľúcach. Hagy, Liecba, chemo, operacia...zije uz tiez cca 10 rokov, dokonca po asi 5 rokoch porodila..drzim starkemu palce!
@zuzanadudorova Dobrý deň, podarilo sa Vám zistiť ten liek ?

@ticko ahoj ja nie som chorá chorý je môj stary otec ako nemáme to na 100 % ešte potvrdene zatiaľ mu nerobili biopsiu len ho čaká