icon

Rakovina prostaty

lubuska22
19. feb 2013

Baby mate niektora v rodine s tym skusenosti? mojmu krstnemu diagnostikovali rakovinu prostaty a uz to ma roztiahnute aj v kostiach, ale stale s nim nic nerobia. Ziadne chemosky, pristup nula bodov. A to uz 2 mesiace vedia co mu je. Verite na alternativne liecby? liecby prirodnou medicinou? fakt budem vdacna za kazdy nazor, postrech skusenost a odporucanim

evadek
11. máj 2021

@lula313 ďakujem, aj ja želám to isté tvojmu 🙂

lula313
11. máj 2021

@evadek Dakujem krasne, som s ním dnes volala a posmelila ho, že tvojmu ockovi sa na hormonalnej dari už 5 rokov, tak hádam ho to posmelilo, aby sa neopustal😊

astas
Autor odpoveď zmazal
lussy9
23. nov 2022

@evadek prosím a podstúpil aj operáciu?

evadek
23. nov 2022

@lussy9 nie, na operácii zatiaľ nebol.

lussy9
27. nov 2022

@evadek a akú liečbu podstupuje? Prosím a akú hodnotu PSA mal, keď mu určili....

zahumnie
8. jan 2023

@lussy9 dobrý deň. Rada by som sa zapojila do debaty. Môjmu manželovi vyšli hodnoty PSA 7,5 . Má ísť ešte raz na krv teraz 16.1 a na vyšetrenie 19.1 vôbec netušíme, čo nás čaká....

lussy9
25. jan 2023

Prosím je tu nejaký urológ? Ako si vysvetliť tieto výsledky z MR? Ďakujem.

lussy9
25. jan 2023
lussy9
26. jan 2023

Nemal naozaj niekto podobnú lekársku správu?

bontrager
18. dec 2023

@lussy9 Zdravím.Možmo už táto diskusia není aktuálna ale skúsim.Mám podobný nález na prostate ako je vo vašej správe.

dana2207
18. dec 2023

@bontrager poviem vám moju skúsenosť s manželom. Mal zvýšené PSA a bol na biopsii kde sa potvrdilo že to má zhubné. Išiel na operáciu do BB a tam mu celú prostatu vybrali. Našťastie to mal ohraničené a iba vnutri. Ak môžem poradiť doktor Babela v BB je úžasný a perfektný odborník.

bontrager
18. dec 2023

@dana2207 Ďakujem.U mňa je to v podstate to isté.V máji po MR biopsia v Trenčíne,tam zistili 68% zhub.rakovina prostaty T2, tiež robot.op. v BB doktor Babela.Zatiaľ neviem ako budem pokračovať lebo po op.som pāť dní ale na ten zákrok som čakal 5 mesiacov od biopsie ,bolo plno tak ťažko povedať koľko % sa to rozširilo za ten čas.To uvidím až pôjdem do BB na kontrolu ku MUDr.Babelovi čo mi povie.Som rád že sa to podarilo u Vášho manžela včas odstraniť.Pajem veľa zdravia.

dana2207
18. dec 2023

@bontrager ďakujem pekne a držím vám palce 👍😊. Manžel mal po kontrole 0 PSA a chodí každého pol roka na kontrolu ale u svojho urológa. Zatiaľ ma výsledky dobre tak uvidíme ako ďalej. Držím vám palce 👊

bontrager
18. dec 2023

@dana2207 Ďakujem.

lussy9
21. dec 2023

@bontrager pekný deň. a aký u vás dali postup

bontrager
Autor odpoveď zmazal
lussy9
Autor odpoveď zmazal
lussy9
29. dec 2023

@bontrager vo vašom prípade to bolo ako veľké? Ak sa smiem opytat

bontrager
Autor odpoveď zmazal
bontrager
Autor odpoveď zmazal
bontrager
Autor odpoveď zmazal
zienky
5. júl 2024

@bontrager pekný deň. Hľadám diskusiu, táto mi je podobná. Manžel po operácii prostaty laparoskopicky v TN. Operácia dopadla dobre, ale začala mu vytekat z pichu na odtok drene farebná tekutina. Už je to týždeň a stále sa to hromadí. Som z toho zúfalá že dokedy, mal vo vnútri asi infekciu a berie na to antibiotika .ma niekto niečo podobné. Ďakujem za každú odpoveď.

partizancanka
23. okt 2024

@dana2207 Dobrý deň,môžem sa spýtať,aký bol priebeh po operácii?Či boli bolesti,inkontinencia...

julinkazel
18. nov 2024

@zahumnie ako ste dopadli?

zahumnie
19. nov 2024

@julinkazel dobrý večer. Manželovi klesli markery, tak je na pozorovaní raz za pol roka

julinkazel
25. nov 2024

@zahumnie ďakujem

bontrager
8. dec 2024

@zienky Zdravím,dostal som sa po dlhom čase do tohoto fóra,môžem sa spýtať ako sa darí manželovi po operácii?

zienky
8. dec 2024

@bontrager dobrý deň, no môžem povedať ze celkom dobre. V noci mu nie je ani treba vložku, chodí na WC ako kedy 2x, 3x. Cez deň podľa potreby keď dakde ideme tak si dá. Stane sa pri kychnuti mu cvrkne ako sa hovorí. Tak ako to bude ďalej uvidíme.

bontrager
8. dec 2024

@zienky Ono sa to upraví len to chce čas s dôležité je brať vážne to cvičenie pánvoveho dna.Ja som sa tomu po operacii venoval naplno kedy sa dalo.